Raczej tisell jako żywo. I choć ładniejszy to strela jest tylko jedna.
Ten z lewej!
Odpowiedz do tematu
:
Skate or die!
:
Mój głos też na lewo
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2019-01-19, 09:21, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli to ma być Strzałka to tylko ta z lewej.
Prawy, jak sam napisałeś, to erzac, imitacja, namiastka, proteza, próbka, substytut albo surogat
Prawy, jak sam napisałeś, to erzac, imitacja, namiastka, proteza, próbka, substytut albo surogat
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2019-01-19, 09:21, w całości zmieniany 1 raz
:
Mądrego, to warto poczytać.
mw75 napisał/a: |
Lewa, ta z prawej to jak Zuan jakiś wygląda |
Mądrego, to warto poczytać.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Lewy, tak jak Kumotren już pisali
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Lewa, naturalnie
:
popieram
kornel91 napisał/a: |
A dla mnie ten z prawej. Taki elegant jak dobra cena to brać. |
popieram
:
Lewa bezapelacyjnie. Albo ta czarna co strix wrzucił
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Lewy
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2019-01-20, 12:27, w całości zmieniany 1 raz
>>>
Z zaprezentowanych "zegarkowych" kandytatów wybrałbym zdecydowanie tego z lewej strony...
Jednak jakbym miał zaproponować coś w tym stylu, to osobiście wybrałbym inny model rosyjskiej Strzały...
<<<
Z zaprezentowanych "zegarkowych" kandytatów wybrałbym zdecydowanie tego z lewej strony...
Jednak jakbym miał zaproponować coś w tym stylu, to osobiście wybrałbym inny model rosyjskiej Strzały...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2019-01-20, 12:27, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...
:
bladerunner, dzie to i dlaczego tak drogo
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2019-01-20, 12:36, w całości zmieniany 1 raz
>>>
tomaliusz.
Powyżej zaprezentowany czasomierz zwrócił moją uwagę podczas przeglądania stony internetowej, do której link zamieszczam poniżej...
https://www.poljot24.de/e...e-cyrillic.html
Natomiast cena rzeczonej Strzały może faktycznie ostudzić nieco zapał, nawet napalonego miłośnika chronografów i nie tylko...
<<<
tomaliusz.
Powyżej zaprezentowany czasomierz zwrócił moją uwagę podczas przeglądania stony internetowej, do której link zamieszczam poniżej...
https://www.poljot24.de/e...e-cyrillic.html
Natomiast cena rzeczonej Strzały może faktycznie ostudzić nieco zapał, nawet napalonego miłośnika chronografów i nie tylko...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2019-01-20, 12:36, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Odpowiedz do tematu
Albo taka, jedna z ostatnich od Poljota.