Odpowiedz do tematu
:
A to ma koronkę od wewnętrznego bezela która działa bez odkręcania, bo tak na szybko trochę ciężko znaleźć informacje filmowe. Już widziałem, ale do legend diver ten tego w mojej opinii nie miał startu:/ Ale tak przy okazji to czy ktoś ma informacje o rzetelności royal-watchh na allegro, bo w razie czego mają ten zegarek.
:
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2019-10-07, 09:14, w całości zmieniany 2 razy
Byłem kiedyś u Nich.
Wygląda to troche dziwnie. Ale zegarków mają za grube setki tysięcy. Część Ich, część klientów. A to wszystko w Nowej Hucie.
Wygląda to troche dziwnie. Ale zegarków mają za grube setki tysięcy. Część Ich, część klientów. A to wszystko w Nowej Hucie.
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2019-10-07, 09:14, w całości zmieniany 2 razy
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Skate or die!
:
Pytanie czy zegarki legitne mają, bo akurat Nowa Huta to mi się pozytywnie kojarzy z dotychczasowych pobytów:). A ktoś może miał do czynienia z Longines Heritage Diverem, bo coś kiepsko ze znalezieniem recenzji tego modelu w wersji dwukoronkowej:/
:
Jest możliwość weryfikacji zegarka u krakowskich zegarmistrzów.
Thall napisał/a: |
Pytanie czy zegarki legitne mają
... |
Jest możliwość weryfikacji zegarka u krakowskich zegarmistrzów.
...
Nowa Huta to mi się pozytywnie kojarzy z dotychczasowych pobytów ... |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Wiem, że może się nie powinno, ale chciałem internetowo załatwić sprawe, bo przez najbliższy rok nie mam szans się wybrać dalej niż 100km od domu:/
:
Gdyby nie to, że jestem uziemiony to mógłbym podjechać.
:
Jeszcze nth antilles
Skate or die!
:
Wszystko ładnie pięknie, ale chcę by było prestiżowo. Nie tylko żeby było wstydu przed Ryśkiem, ale Rysiek nie ma mieć dużo lepszego;)
:
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2019-10-14, 23:13, w całości zmieniany 1 raz
Pleamara chyba jeszcze nie było
A jak za mało prestiżowy to JLC powinien sprostać wymaganiom
AP też powinien być OK
A jak za mało prestiżowy to JLC powinien sprostać wymaganiom
AP też powinien być OK
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2019-10-14, 23:13, w całości zmieniany 1 raz
:
Pleamara bym przygarnął, oj tuliłbym, nawet nie do codziennego noszenia(problem z chętnymi do odsprzedania:/).
Polaris wymieniałem, ale chciałbym mieć nerki, bo może się zdarzyć, że żonka pozwoli się jeszcze piwa napić w ramach ratowania nerek. A tak to nie będzie pretekstu;)
Polaris wymieniałem, ale chciałbym mieć nerki, bo może się zdarzyć, że żonka pozwoli się jeszcze piwa napić w ramach ratowania nerek. A tak to nie będzie pretekstu;)
:
Jak ma przedłużyć i podtrzymać przynajmniej do 55 roku życia (potem będzie potrzebny droższy to IMHO tylko "Żiżer Lakrod" Polaris i to bez daty, bo ta psuje.
Tu jest pięknie pokazany https://youtu.be/JOtm_LSKD78
Jak za drogi to poczekaj na nowe kompresory od Dana Henrego DH1970 za +-250$ - mają być niedługo w różnych kolorach i jeszcze bardziej zajebiste niż pierwszy wypust.
Ostatnio zmieniony przez strix 2019-10-15, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Wszystko ładnie pięknie, ale chcę by było prestiżowo. Nie tylko żeby było wstydu przed Ryśkiem, ale Rysiek nie ma mieć dużo lepszego;) |
Jak ma przedłużyć i podtrzymać przynajmniej do 55 roku życia (potem będzie potrzebny droższy to IMHO tylko "Żiżer Lakrod" Polaris i to bez daty, bo ta psuje.
Tu jest pięknie pokazany https://youtu.be/JOtm_LSKD78
Jak za drogi to poczekaj na nowe kompresory od Dana Henrego DH1970 za +-250$ - mają być niedługo w różnych kolorach i jeszcze bardziej zajebiste niż pierwszy wypust.
Ostatnio zmieniony przez strix 2019-10-15, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
:
strix, fotka bomba, do kalendarza koniecznie
:
Odpowiedz do tematu
Dokładnie
A ten JLC jest super, indeksy jak lubię i nawet daty nie ma
Tylko ta cena...
A ten JLC jest super, indeksy jak lubię i nawet daty nie ma
Tylko ta cena...