Ja wiem, dobieranie zegarka do paska to ponoć absurd. Ale bo to jeden w życiu>
Tak więc (Futrzak daruje) pacjent wygląda tak...
20 mm, gruby 3 mm.
I co do niego?
Kiedyś bym napisał, że nie lubię pilotów i chrono. Dziś potwierdzęm, ale z "ale"
Warunki są dwa: cena dla ludzi i niekoniecznie pilot
Odpowiedz do tematu
: Pomóżcie, bo sprzedam i będę zły :/
:
Jak to co? Seiko Monster
:
O to, to właśnie. W tej właśnie, koszernej wersji
:
Jak nie pilot to nurek. Nurek to wiadomo. Monster.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Prawilny Monster nie.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Z_bych,
Ja bym jakiegoś pilota na to wrzucił. Nawet może miałbym, dla Ciebie propozycję jak się na PW odezwiesz
Ja bym jakiegoś pilota na to wrzucił. Nawet może miałbym, dla Ciebie propozycję jak się na PW odezwiesz
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Sprzedaj, pozbędziesz się kłopotu i będziesz zadowolony
Cytat: |
Pomóżcie, bo sprzedam i będę zły |
Sprzedaj, pozbędziesz się kłopotu i będziesz zadowolony
Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
Najlepsze rozwiązanie Oczywiście za pół ceny, to i dobry uczynek byś zrobił dla bliźniego swego
:
Nie sprzedam. Leży u mnie już ze dwa lata, prawie bezrobotny, to jeszcze niech poleży
Jeść nie woła.
Monstera już nie wiem ile razy miałem i ile sprzedałem. Za obecne pieniądze to bym sprzedał, ale nie kupił
Z pilotem też problem, bo chociaż pasek do pilota pasuje jak ulał, ale generalnie nie przepadam za pilotami...
Jeść nie woła.
Monstera już nie wiem ile razy miałem i ile sprzedałem. Za obecne pieniądze to bym sprzedał, ale nie kupił
Z pilotem też problem, bo chociaż pasek do pilota pasuje jak ulał, ale generalnie nie przepadam za pilotami...
:
Skoro już tyle czasu leży i ma jeszcze poleżeć, to najwyższy czas przeciągnąć go gęsim smalcem.. coby nie sparciał do reszty
Z_bych napisał/a: |
Nie sprzedam. Leży u mnie już ze dwa lata, prawie bezrobotny, to jeszcze niech poleży |
Skoro już tyle czasu leży i ma jeszcze poleżeć, to najwyższy czas przeciągnąć go gęsim smalcem.. coby nie sparciał do reszty
Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
To jest chyba najfajniejszy pilot bankowy.
Odpowiedz do tematu
satanic666 napisał/a: |
To może taki pilot od Fortisa http://zegarkiclub.pl/for...pina/?hl=fortis |
To jest chyba najfajniejszy pilot bankowy.