JA kiedyś byłem o krok od zakupu Kremlina , ale tak jakoś rozeszło się po kościach.
Świetna recka i niezły zegarek.
Odpowiedz do tematu
:
Taaaa, świąteczny zegarek na Sylwestra już masz . Pamiętamy ... W kategorii oczojebności niewiele ustępuje prezentowanemu powyżej .
Svedos napisał/a: |
JA kiedyś byłem o krok od zakupu Kremlina , ale tak jakoś rozeszło się po kościach.... |
Taaaa, świąteczny zegarek na Sylwestra już masz . Pamiętamy ... W kategorii oczojebności niewiele ustępuje prezentowanemu powyżej .
:
Wiem, gdzie mi tam do znafcuff
Tomek, się nie znasz |
Wiem, gdzie mi tam do znafcuff
:
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2010-11-11, 20:17, w całości zmieniany 1 raz
Parę dodatkowych zdjeć, niestety w nienajlepszym oświetleniu. Ten zegarek naprawdę ma w sobie coś. Nawet nie chodzi o złocenia, a raczej o kształty. Nie wiem dlaczego ten akurat zegarek jakoś nie chce mnie odrzucić, podczas gdy utrzymane w podobnej kolorystyce np Orienty jak najbardziej
Widać, że luma jest krzywo
Teraz pora na lepsze zdjecie mechanizmu:
I szlif, żeby zobaczyć, czy dość chiński
Widać, że luma jest krzywo
Teraz pora na lepsze zdjecie mechanizmu:
I szlif, żeby zobaczyć, czy dość chiński
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2010-11-11, 20:17, w całości zmieniany 1 raz
Ну, погоди!
:
Jak dla mnie to totalny DRAMAT : )
No i nie dziwi mnie, że Sylwkowi się podoba po jego ostatnim svarowskim juz mnie nic nie zadziwi : )
Ile to cudo kosztuje??
No i nie dziwi mnie, że Sylwkowi się podoba po jego ostatnim svarowskim juz mnie nic nie zadziwi : )
Ile to cudo kosztuje??
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Piotrek, gdybyś się interesował zegarkami rosyjskimi to byś wiedział że to jest okręt flagowy Wostoka i kolekcjoner bez względu czy mu się podoba czy nie powinien stosowny egzemplarz w kolekcji posiadać. Mnie ten dizajn średnio się podoba,wolę bardzie Blink-Blink ,ale ze względów kolekcjonerskich rozważałem jego zakup
:
No może i tak...ale ja tam zwykły użytkownik a nie kolekcjoner jestem więc mogę nie wiedzieć.
Dizajnowo to jest dramat...kolekcjonersko wiadomo, ze wszystko jest do zaakceptowania.
Dobra to czekam na odpowiedź ile to kosztuje by się załamać do końca: )
Piotrek, gdybyś się interesował zegarkami rosyjskimi to byś wiedział że to jest okręt flagowy Wostoka i kolekcjoner bez względu czy mu się podoba czy nie powinien stosowny egzemplarz w kolekcji posiadać. Mnie ten dizajn średnio się podoba,wolę bardzie Blink-Blink ,ale ze względów kolekcjonerskich rozważałem jego zakup |
No może i tak...ale ja tam zwykły użytkownik a nie kolekcjoner jestem więc mogę nie wiedzieć.
Dizajnowo to jest dramat...kolekcjonersko wiadomo, ze wszystko jest do zaakceptowania.
Dobra to czekam na odpowiedź ile to kosztuje by się załamać do końca: )
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Dla mnie masakra, choć pewnie kiedyś zdanie zmienię
Fajna recenzja.
Fajna recenzja.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Ou majn Got !! Jakie bizancjum !!
:
Ostatnio zmieniony przez Roscosmos 2010-11-24, 10:57, w całości zmieniany 1 raz
Bransoleta inspirowana starszymi modelami Tag Heuer Link . Przydałyby się zdjęcia w świetle dziennym....bo takie ''przylampkowe'' chyba nie najlepiej oddają ten złoty bizantyjsko staro-nowo ruski przepych
Ostatnio zmieniony przez Roscosmos 2010-11-24, 10:57, w całości zmieniany 1 raz
:
U mnie w domu jest niestety dośc ciemno i tylko w bardzo jasne dni da się robić przyzwoite zdjecia bez zewnętrznego źródła światła, niestety.
Ну, погоди!
:
Zrób sobie tzw. namiot bezcieniowy. Ja mam ze zwykłego papieru ksero i dwóch lampek biurkowych. Focę komórką - daje jakoś radę
:
Odpowiedz do tematu
Jakieś 200USD |