Zegarki co prawda już nieźle oklepane ale zapytam dla rozruszania foruma : niebieski czy biały? Niebieskiego miałem kilka lat temu przez chwilę w łapach i pamiętam, że zrobił bardzo dobre wrażenie. Białego na żywo nie widziałem. Ktoś podpowie, który zyskuje, a który traci na żywo? Niebieski niby bardzo otrzaskany kolor, biały natomiast nie wiem czy w realu niezbyt mało wyrazisty. Ktoś z kumotrów coś podpowie?
Odpowiedz do tematu
: Który Orient Big Mako XL
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2020-03-16, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2020-03-16, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Biały jest mniej czytelny.
Niebieski, moim zdaniem, robi lepsze wrażenie - wiem bo mam - ale jak masz inne niebieskie to trochę bez sensu jest kupować kolejny z tym kolorem tarczy.
Niebieski, moim zdaniem, robi lepsze wrażenie - wiem bo mam - ale jak masz inne niebieskie to trochę bez sensu jest kupować kolejny z tym kolorem tarczy.
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Taki
Taki
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Z niebieskich w zasadzie oprócz SKX 009 nie mam już nic. Tak coś tam przeglądam w oczekiwaniu na przesyłkę z Kraju Kwitnącej Wiśni
:
Bigmak niebieski.
Nie na darmo mówią na niego milijon dularuf.
Pozdrawiam
Eryk
Nie na darmo mówią na niego milijon dularuf.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2020-03-16, 22:10, w całości zmieniany 1 raz
>>>
Moim subiektywnym oczywiście zdaniem, to zdecydowanie w wersji niebieskiej...
Natomiast drugi z zegarków, to ma nie tyle białą, ale raczej kremową tarczę...
Ewentualnie do rzeczonego tematu można byłoby załączyć ankietę...
PS.
Właśnie otrzymałem podpowiedź, że jest to barwa o nazwie - ecru...
<<<
Moim subiektywnym oczywiście zdaniem, to zdecydowanie w wersji niebieskiej...
Natomiast drugi z zegarków, to ma nie tyle białą, ale raczej kremową tarczę...
Ewentualnie do rzeczonego tematu można byłoby załączyć ankietę...
PS.
Właśnie otrzymałem podpowiedź, że jest to barwa o nazwie - ecru...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2020-03-16, 22:10, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Niebieski z tych dwóch . Miałem , bardzo zadowolony byłem . Teraz kuzyn jest nosicielem
Bransoleta taka se , ale na tym NATO co Erolek na foto pokazał , też się fajnie nosi.
No i za 3-4 stówki używkę można dorwać .
Bransoleta taka se , ale na tym NATO co Erolek na foto pokazał , też się fajnie nosi.
No i za 3-4 stówki używkę można dorwać .
:
Bo to jest full lume, więc co do zasady tarcza nie może być biała
A może wersja PO?
https://www.ebay.com/itm/...EAAAOSwH1pcIO0H
A największym kozakiem jest wersja niebieska z pomarańczowym insertem (i taką to ja bym nosił z dumą ). Oczywiście seryjnie nie występuje:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2020-03-16, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
bladerunner napisał/a: |
Natomiast drugi z zegarków, to ma nie tyle białą, ale raczej kremową tarczę. |
Bo to jest full lume, więc co do zasady tarcza nie może być biała
A może wersja PO?
https://www.ebay.com/itm/...EAAAOSwH1pcIO0H
A największym kozakiem jest wersja niebieska z pomarańczowym insertem (i taką to ja bym nosił z dumą ). Oczywiście seryjnie nie występuje:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2020-03-16, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, łooooooooo wygląda jak miliondolców
A niebieski w orientach jest dużo żywszy niż na pierwszym zdjęciu (wg moich ustawień monitora dobrze kolor oddaje zdjęcie wrzucone przez Erolka) do tego srebrne wskazówki i obwódki indeksów na których pięknie tańczy światło to mój ulubiony zestaw i dlatego mój głos oddaję na niebieskiego. No ale przede wszystkim to Tobie musi się podobać
A niebieski w orientach jest dużo żywszy niż na pierwszym zdjęciu (wg moich ustawień monitora dobrze kolor oddaje zdjęcie wrzucone przez Erolka) do tego srebrne wskazówki i obwódki indeksów na których pięknie tańczy światło to mój ulubiony zestaw i dlatego mój głos oddaję na niebieskiego. No ale przede wszystkim to Tobie musi się podobać
:
Dzięki za odzew Już tyle zegarków przewaliłem przez ostatnią dekadę, że już po prostu przewróciło się w d... Człowiek na wolniejszych obrotach teraz funkcjonuje, to różne pomysły do łba strzelają
:
granat. Do tego wypukle szklo i bedzie kozak.
Mialem pomaranczowego i granatowego i jednak niebieskosc wygrywa
Mialem pomaranczowego i granatowego i jednak niebieskosc wygrywa
beceen | ***** ***
:
Jeszcze takie "cosie" wpadły w oko
:
a czego szukasz?
bo tak dosc szeroko jak na razie
bo tak dosc szeroko jak na razie
beceen | ***** ***
:
Odpowiedz do tematu
A niczego Panie Tak się rozglądam. Co tu szukać: mam dwa skxy (007/007), dwa prawilne Monstery Seiko BFS, FFF, Amfibie noworuską, Tissota Le Locle i Navigatora, Poljota 55g i "Dżi szoka" GA 100... No, to tak na szybko i po sporej redukcji w pudełku swego czasu