Odpowiedz do tematu
:
FOKJU
Hogg napisał/a: |
mam dwa skxy (007/007), dwa prawilne Monstery Seiko BFS, FFF, |
FOKJU
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Mała edyta skx'y 007/009
W oczekiwaniu na Citizena Signature
W oczekiwaniu na Citizena Signature
:
Tylko ostaniego mam (a te dwa wcześniejsze - jeszcze bardziej są...)
.
.
....A pomarańczowy OBM najlepszy... bo mój
Hogg napisał/a: |
...Jeszcze takie "cosie" wpadły w oko... |
Tylko ostaniego mam (a te dwa wcześniejsze - jeszcze bardziej są...)
.
.
....A pomarańczowy OBM najlepszy... bo mój
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Mam niebieski i miałem full lume. Niebieski wiadomo.... Full luma ładny nic poza tym tarcza zlewa się z wskazówkami bardzo nie czytelny. Świeci jak każde big mako czyli słabo i krótko.
:
Niebieski MigMaco wygląda jak milion dolarów, full lume wygląda tylko tak sobie.
Zdecydowanie niebieski
Zdecydowanie niebieski
:
Nudne są Big Maki
revolta napisał/a: |
Mam niebieski i miałem full lume. Niebieski wiadomo.... Full luma ładny nic poza tym tarcza zlewa się z wskazówkami bardzo nie czytelny. Świeci jak każde big mako czyli słabo i krótko. |
Nudne są Big Maki
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Specjalista od kanonów urody sie odezwał
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Kiedyś miałem 4 szt w tym samym czasie. Czarny niebieski pomarańcze i full lume. Tak mi się podobały. Teraz wróciłem do niebieskiego i jak bym musiał zostać jednozegarkowcem to bym został z big mako
kornel91 napisał/a: | ||
Nudne są Big Maki |
Kiedyś miałem 4 szt w tym samym czasie. Czarny niebieski pomarańcze i full lume. Tak mi się podobały. Teraz wróciłem do niebieskiego i jak bym musiał zostać jednozegarkowcem to bym został z big mako
:
A żebyś wiedział
Sebastian napisał/a: |
Specjalista od kanonów urody sie odezwał |
A żebyś wiedział
:
:
Coś kupione... Ale czekać melepety do jutra na objawienie
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2020-03-21, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
>>>
Jutro już nastąpiło i to przedwczoraj, a rzeczonego objawienia jak nie ma, tak nie ma...
<<<
Jutro już nastąpiło i to przedwczoraj, a rzeczonego objawienia jak nie ma, tak nie ma...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2020-03-21, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Jak to nie było?
W nowych nabytkach Bulwę bezwstydnie pokazał.
Pozdrawiam
Eryk
Odpowiedz do tematu
bladerunner napisał/a: |
>>>
Jutro już nastąpiło i to przedwczoraj, a rzeczonego objawienia jak nie ma, tak nie ma... <<< |
Jak to nie było?
W nowych nabytkach Bulwę bezwstydnie pokazał.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.