Odpowiedz do tematu
:
tomaliusz napisał/a: |
kornel91 napisał/a: | tomaliusz, zdjęcia archiwalne się nie liczą |
A niby czemu?
Posłużyły do innego tematu to tu se też wkleiłem |
Bo to nie temat jakiego masz starego G
No, i pytań żadnych nie było a zegarki miałeś fajne
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Tanio nie jest. I na pewno w wuj niepraktycznie i szybko się brudzi. Trudno. I tak warto bo fun faktor zayebyaszczy. Jeszcze bym pomarańczowy komplet kupił tylko nigdzie nie mogę znaleźć.
lepsze jutro było wczoraj
:
pdrog napisał/a: |
Tanio nie jest. I na pewno w wuj niepraktycznie i szybko się brudzi. Trudno. I tak warto bo fun faktor zayebyaszczy. Jeszcze bym pomarańczowy komplet kupił tylko nigdzie nie mogę znaleźć. |
Pomarańczowy do DCJ mi też by pasował ale za trochę ponad 500zl to Tomek na Ws kupował nowego standardowego Romka.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
pomarańczowy Kobe jest do kupienia za 1k $...jak były w kraju nad Wisłą to chodziły po 3500-4000 pln. ale samego ubranka nie ma nigdzie
:
eathwatch świetny. ja chyba dokupie jeszcze niebieski zestaw. czerwony kupiłem i odesłałem. nie podobał mi się
:
Czerwony to tylko GDF-100-4ER
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
:
Ten kaszalot
:
satanic666 napisał/a: |
Ten kaszalot |
Może i kaszalot Dorian nazwał go Katiusza ale fajny jest
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
:
Ostatnio zmieniony przez Daito 2020-04-26, 18:09, w całości zmieniany 1 raz
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
IMO jest okropny 😉
:
Kolejne maleństwo do kolekcji
:
kornel91 napisał/a: |
Czerwony to tylko GDF-100-4ER |
[ Dodano: 2020-04-26, 22:48 ]
kornel91 napisał/a: |
satanic666 napisał/a: | Ten kaszalot |
Może i kaszalot Dorian nazwał go Katiusza ale fajny jest |
Bo podobny.
Szkoda, że negatyw.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Nie miałem żaby a fajny zegarek
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Odpowiedz do tematu