Odpowiedz do tematu
:
a co jest? nh35?
beceen | ***** ***
:
a może "uhrwerk" po taniości na miocie 9015?
co prawda katalogowo 1250$ ale myślę, że cena szybko spadnie, może będą używki...
Zawsze mi się ten sposób pokazywania czasu podobał ale nie miałem kilkuset tys $ na uhrwerka...
co prawda katalogowo 1250$ ale myślę, że cena szybko spadnie, może będą używki...
Zawsze mi się ten sposób pokazywania czasu podobał ale nie miałem kilkuset tys $ na uhrwerka...
Skate or die!
:
uoooo panie.
a jak to dziala?
rozumiem, ze na zdjeciu jest 2:30?
a te skale powyzej co pokazuja?
a jak to dziala?
rozumiem, ze na zdjeciu jest 2:30?
a te skale powyzej co pokazuja?
beceen | ***** ***
:
NH35. Nie jest złe ale już mam kilka zegarkow z tym mechanizmem.
beceen napisał/a: |
a co jest? nh35? |
NH35. Nie jest złe ale już mam kilka zegarkow z tym mechanizmem.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Nic. To "przelot" roboczy. Dlatego jest zaciemniony.
BTW. Na czasoholikach jean richard wisi za 3000. I sporo ciekawych też. Jakiś gość wyprzedaż robi.
beceen napisał/a: |
uoooo panie.
a jak to dziala? rozumiem, ze na zdjeciu jest 2:30? a te skale powyzej co pokazuja? |
Nic. To "przelot" roboczy. Dlatego jest zaciemniony.
BTW. Na czasoholikach jean richard wisi za 3000. I sporo ciekawych też. Jakiś gość wyprzedaż robi.
Skate or die!
:
prezesso, paczaj jakiego ML Pontosa na pasku ma świetnego
:
Pokażcie bo nie mam czasocholikow.
Mattoni napisał/a: |
prezesso, paczaj jakiego ML Pontosa na pasku ma świetnego |
Pokażcie bo nie mam czasocholikow.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Ostatnio zmieniony przez Mattoni 2020-10-12, 07:13, w całości zmieniany 1 raz
Niestety nie mogę odszukać w całej okazałości
Znalazłem
Znalazłem
Ostatnio zmieniony przez Mattoni 2020-10-12, 07:13, w całości zmieniany 1 raz
:
Fajny pasek
:
Tyle również mogę.
satanic666 napisał/a: |
200 i ogóry |
Tyle również mogę.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
satanic666 napisał/a: |
Fajny pasek |
:
Mattoni, ile chce za niego??
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
I jak Kornel coś znalazłeś.
:
satanic666, nie szukam póki co. Jak upłynnie jakieś zegarki to będę kupował. Najbardziej mi się chyba w tej chwili podoba właśnie ML tylko cena już mniej. Lumtec XL co pokazał Piotrek też jest spoko i chyha można wyrwać nowe poniżej 3k. Temat póki co nie rozwiązany
[ Dodano: 2020-10-17, 20:10 ]
A ten pontos na czasocholikach za ile wisi??
[ Dodano: 2020-10-17, 20:10 ]
A ten pontos na czasocholikach za ile wisi??
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Odpowiedz do tematu
kornel91, coś koło 5 chyba go wystawiał , ale bransolety było brak