Odpowiedz do tematu
:
To jest świetny projekt, tylko o te 2-3 mm dłuższe uszy żeby miał...
:
Może Bernhardt Diver, świeci słabo ale zrobiony jest super i ma piękny kolor na żywo
:
flight, Zolty Bernhardt to dobry pomysł, bo zawsze mnie ciagie do zegarków niszowych
Ale chyba bede czekal na manometr z Yellow Submarine ocld VC
Wielkie dzieki za inspiracje . W pozostalych miejscach gdzie pytalem to "przeglad pola" jest o wiele mniejszy...
Ale chyba bede czekal na manometr z Yellow Submarine ocld VC
Wielkie dzieki za inspiracje . W pozostalych miejscach gdzie pytalem to "przeglad pola" jest o wiele mniejszy...
:
Santino, 1500 za tego IWC chetnie dam
Piękny.
BOSCHETT fajny!
Piękny.
BOSCHETT fajny!
:
kcem tego boszeta
lepsze jutro było wczoraj
:
Mnie Boshett (jaskiniowiec) na żywo może nie rozczarował, ale nie było takiego 'wow' ja się spodziewałem po zdjęciach i opiniach w sieci
:
Jeśli lubisz niszowe marki to jest jeszcze Prometheus Zenobia
Niestety, tak jak i Piranha tylko rynek wtórny
Niestety, tak jak i Piranha tylko rynek wtórny
:
Kolejny fajny zegarek który spaprali dając mu "srebrne" wskazówki... tak trudno zauważyć że czerń na żółtym jest dużo bardziej kontrastowa, przez co czytelna? WR500 tylko h... z tego jak dwa metry pod wodą nic nie będzie widać na tarczy bo się "srebro" zleje z tłem tarczy... to samo się stanie jesienią po 16-tej jak lampy nie zapalisz... lipa
Woytec napisał/a: |
Jeśli lubisz niszowe marki to jest jeszcze Prometheus Zenobia
Niestety, tak jak i Piranha tylko rynek wtórny |
Kolejny fajny zegarek który spaprali dając mu "srebrne" wskazówki... tak trudno zauważyć że czerń na żółtym jest dużo bardziej kontrastowa, przez co czytelna? WR500 tylko h... z tego jak dwa metry pod wodą nic nie będzie widać na tarczy bo się "srebro" zleje z tłem tarczy... to samo się stanie jesienią po 16-tej jak lampy nie zapalisz... lipa
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Widziałem parę lat temu czarnego...i jak nie lubię zegarków z czarnymi tarczami..nudne i smutne...to jaskiniowiec mi się podobał...a żółty musi być miazga
Machu napisał/a: |
Mnie Boshett (jaskiniowiec) na żywo może nie rozczarował, ale nie było takiego 'wow' ja się spodziewałem po zdjęciach i opiniach w sieci |
Widziałem parę lat temu czarnego...i jak nie lubię zegarków z czarnymi tarczami..nudne i smutne...to jaskiniowiec mi się podobał...a żółty musi być miazga
lepsze jutro było wczoraj
:
To jeszcze podrzucę
:
Nawet w dolarach.
leoric napisał/a: |
Santino, 1500 za tego IWC chetnie dam
Piękny. ... |
Nawet w dolarach.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Odpowiedz do tematu
Jeszcze takie piąteczki wypatrzyłem: