Odpowiedz do tematu
:
A prestiż?
:
Nick- te Hamiltony w chrono miazga. Jaki to nr ref.?
:
Nie, na pewno nie.
Dodałem lepsze zdjęcia NT.
Blaz napisał/a: |
A powiedz Wywiad czy to ma być jedyny Twój zegarek? |
Nie, na pewno nie.
Dodałem lepsze zdjęcia NT.
:
hamilton ma ładniejsze chrono w ofercie
Te są za bardzo wypasione...i efekciarskie.
Bibliotek@rz napisał/a: |
Nick- te Hamiltony w chrono miazga. Jaki to nr ref.? |
hamilton ma ładniejsze chrono w ofercie
Te są za bardzo wypasione...i efekciarskie.
:
A jakis powazny chinczyk...
A Damasco...
A Damasco...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2010-11-18, 20:17, w całości zmieniany 1 raz
Marco- znam chrono Hamiltona i rzeczywiście niezłe je robi Ale tego modelu nie widziałem- jest wg mnie ekstra, żadnego efekciarstwa tam nie zauważyłem. No i ma świetnie zaprojektowaną lupkę
Nick- już znalazłem, to jakaś nowość, bo jest od razu na głównej stronie Hamiltona Wyczytałem i wyoglądałem że mocno nawiązuje stylistycznie do kolejowych kieszonek, z których Hamilton kiedyś słynął.
Nick- już znalazłem, to jakaś nowość, bo jest od razu na głównej stronie Hamiltona Wyczytałem i wyoglądałem że mocno nawiązuje stylistycznie do kolejowych kieszonek, z których Hamilton kiedyś słynął.
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2010-11-18, 20:17, w całości zmieniany 1 raz
:
Nie lubię Hamiltona
:
buraczynę z F1 czy tą firmę ? obydwu nie lubię , Hamilton ma jeden model który mógłbym mieć ale nie będę miał
:
Właśnie za tą lupkę go nie lubię...a raczej za jej kształt....taki sterczący dzyndzel ...no po prostu mi nie podchodzi. Koronka też za wielka. I małe cyferki.....dużo tych wad jak dla mnie. Ale tak jak mówię wcześniejsze chrono hamiltona są bardzo ładne...klasyczne, eleganckie i duże
Bibliotek@rz napisał/a: |
Marco- znam chrono Hamiltona i rzeczywiście niezłe je robi Ale tego modelu nie widziałem- jest wg mnie ekstra, żadnego efekciarstwa tam nie zauważyłem. No i ma świetnie zaprojektowaną lupkę
Nick- już znalazłem, to jakaś nowość, bo jest od razu na głównej stronie Hamiltona Wyczytałem i wyoglądałem że mocno nawiązuje stylistycznie do kolejowych kieszonek, z których Hamilton kiedyś słynął. |
Właśnie za tą lupkę go nie lubię...a raczej za jej kształt....taki sterczący dzyndzel ...no po prostu mi nie podchodzi. Koronka też za wielka. I małe cyferki.....dużo tych wad jak dla mnie. Ale tak jak mówię wcześniejsze chrono hamiltona są bardzo ładne...klasyczne, eleganckie i duże
:
bo?
,że Śłacz Grołp ??
Nie wszystki modele są fajne ale dużo ich zegarków mi się podoba...napewno jestem w stanie znalesc wiecej ciekawych zegarków u Hamiltona niż u braciszków z pod znaku Certiny czy Tissota
Np ten model jest super:
W dodatku miałem styczność fizyczną w sumie z 3ma Hamiltonami i ich jakość wykonania także uważam za bardzo wysoką.
Ostatnio zmieniony przez Roscosmos 2010-11-18, 20:38, w całości zmieniany 3 razy
Wywiad napisał/a: |
Nie lubię Hamiltona |
bo?
,że Śłacz Grołp ??
Nie wszystki modele są fajne ale dużo ich zegarków mi się podoba...napewno jestem w stanie znalesc wiecej ciekawych zegarków u Hamiltona niż u braciszków z pod znaku Certiny czy Tissota
Np ten model jest super:
W dodatku miałem styczność fizyczną w sumie z 3ma Hamiltonami i ich jakość wykonania także uważam za bardzo wysoką.
Ostatnio zmieniony przez Roscosmos 2010-11-18, 20:38, w całości zmieniany 3 razy
:
Marco Roscosmos jak piszesz do dwóch innych ludzi to w jednym poście @ Wywiad .... a potem @ (ktoś inny).....
Jasne ?
Jasne ?
:
Napisałem dobrze.....odniosłem sie do tych wypowiedzi co chciałem.
Ja wohll Herr Obersturmandfuhrer Rudolph Von Priebke
Rudolf napisał/a: |
Marco Roscosmos jak piszesz do dwóch innych ludzi to w jednym poście @ Wywiad .... a potem @ (ktoś inny).....
Jasne ? |
Napisałem dobrze.....odniosłem sie do tych wypowiedzi co chciałem.
Ja wohll Herr Obersturmandfuhrer Rudolph Von Priebke
:
roscosmos, ale to chrono jest takie... zwykłe. No i podobnych modeli począwszy od Portugalczyka do Warda jest dużo.
Nowy Hamilton niby mi przypomina jakiegoś ML'a, ale Wywiadowi się nie podoba. Szukamy dalej.
Może tak niszowo ciut czy odpada totalnie:
Nowy Hamilton niby mi przypomina jakiegoś ML'a, ale Wywiadowi się nie podoba. Szukamy dalej.
Może tak niszowo ciut czy odpada totalnie:
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Słaby ten dievas...to już lepiej niech kupi Damasko czyli zegarek wszystkomający i do wszystkiego się nadający
:
Ostatnio zmieniony przez nick555 2010-11-18, 21:03, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
A widzisz jak to juz pisałem sa gusta i guściki
Rosyjska produkcja też wchodzi w rachubę?
Może nowy gaz z trytem?
Rosyjska produkcja też wchodzi w rachubę?
Może nowy gaz z trytem?
Ostatnio zmieniony przez nick555 2010-11-18, 21:03, w całości zmieniany 1 raz