Price: $610.00
Ref. 465N O-SV
Detailed Specifications:
Movement: Swiss Made Mechanical with Automatic Winding with Date and Sweep Seconds. ETA 2452 - 21 Jewels – Shock resistant, Incabloc, Anti-magnetic, Ball bearing winding rotor, 18,000 vibrations per hour.
Functions: Hours, Minutes, Sweep Seconds, Analog Date
Case: Polished stainless steel case with unidirectional ratchet style rotating diver’s bezel, hardened acrylic crystal with screw-down winding crown and solid screw-on back
Case Dimensions: Diameter 40mm – Length 48mm – Thickness 17mm – Strap width 20mm
Water-resistance: To 30ATM/1000 Feet
Dial: Orange with black and luminous markers with luminous hands
Bracelet: Satin-finish stainless steel with flip-lock clasp
Packaging: Attractive polished hardwood box with stainless steel “Zeno-Watch Basel” logo
Warranty: Zeno-Watch Basel full one-year manufacturer’s warranty
Odpowiedz do tematu
:
:
Juz go namierzyłem w 2 odmianach +1. Fajny i to bardzo. Ten pierwszy ze stalowym bezelem
Artego mnie jakoś nie przekonuje. Wolałbym Irreantum.
Artego mnie jakoś nie przekonuje. Wolałbym Irreantum.
Foch und Ch.
:
Ostatnio zmieniony przez altec 2010-11-19, 11:14, w całości zmieniany 1 raz
irreantum,ma jak dla mnie spory minus w stosunku do Doxy:bezel-wykonany bardzo fajnie ,ale przez rezygnację z klasycznego dwustrefowego podziału jak w Subie (i zenku zresztą)
bezelek robi się ciężki optycznie .
natomiast Zenek ma brzydszą, zdecydowanie kopertę..
bezelek robi się ciężki optycznie .
natomiast Zenek ma brzydszą, zdecydowanie kopertę..
Ostatnio zmieniony przez altec 2010-11-19, 11:14, w całości zmieniany 1 raz
:
To ja może odpowiem śpiewająco... własnymi zdjęciami
:
Ooooo macałem taką cytrynę kiedyś na GMT meetingu. Rewelacyjna koperta. Bardzo wysoka. Naprawdę świetny zegarek.
Foch und Ch.
:
TowRoupas napisz coś więcej o tym czarnym Citku
:
Ja ją nawet mierzyłem i trudno było zdjąc. Byłem bliski kupna. Fajny sprzęt, bez wątpienia.
kubama napisał/a: |
Ooooo macałem taką cytrynę kiedyś na GMT meetingu. Rewelacyjna koperta. Bardzo wysoka. Naprawdę świetny zegarek. |
Ja ją nawet mierzyłem i trudno było zdjąc. Byłem bliski kupna. Fajny sprzęt, bez wątpienia.
:
Taki jak Svedosa tylko w PVD - dla mnie lepiej wygląda niż wersja w stali
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=2131
Ghostdog napisał/a: |
TowRoupas napisz coś więcej o tym czarnym Citku |
Taki jak Svedosa tylko w PVD - dla mnie lepiej wygląda niż wersja w stali
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=2131
:
a wczoraj w tv leciała sahara i pan mac...cośtamcośtam nosił właśnie doxę pomarańczkę.. pycha zegareczek, jeden z 3 pomarańczowych tolerowanych przeze mnie (skx011 i monster)
mniodzio
mniodzio
:
...corten, odnośnie tego filmu, to moja luba, jak była scena z pięknie widoczną pomarańczką, zapytała mnie co to, po czym stwierdziła, że przeze mnie zaczęła patrzeć ludziom na ręce...
:
Film na podstawie książki Cliva Cusslera który jest ambasadorem marki Doxa Sub , a bohater jego książek zawsze nosi pomarańczkę , jest nawet edycja specjalna stworzona dla bohatera książek i filmu .
:
Dzięki Panowie za wszystkie propozycje.Widzę ,że zegarków w tych klimatach jest niewiele i do doxy każdemu daleko.
Ale mówią że tylko świnia nie zmienia poglądów .Po przeglądnięciu dziesiątek zdjęć zobaczyłem(chyba) w nim coś czego nie widziałem wcześniej .
Z racji jakiejś tam dostępności jedzie do mnie Irreantum .
Czy się polubimy czas pokaże a jak nie to Magellan popłynie dalej w świat .
Ale mówią że tylko świnia nie zmienia poglądów .Po przeglądnięciu dziesiątek zdjęć zobaczyłem(chyba) w nim coś czego nie widziałem wcześniej .
Z racji jakiejś tam dostępności jedzie do mnie Irreantum .
Czy się polubimy czas pokaże a jak nie to Magellan popłynie dalej w świat .
:
Odpowiedz do tematu
Moim zdaniem to słuszny wybór.