Hej
Wszystkim Paniom i Panom na forum życzę wesołych, rodzinnych, spokojnych a przede wszystkim zdrowych, Świąt Bożego Narodzenia
Jednocześnie życzę Wam wszystkiego dobrego w nadchodzącym, 2021 roku, oby był lepszy niż ten obecny
Odpowiedz do tematu
: Wesolych Świąt 2020 i dobrego w nowym roku!
:
Zdrowia i szczęścia dla wszystkich oraz spełnienia zegarkowych marzeń w nadchodzącym roku
:
Zdrowych, Spokojnych Świąt Panowie
:
Najlepszego 🌲🎅🎄🎆
:
Najlepszego kumotry.
:
Wesołych Świat. Dużo zdrowia dla wszystkich
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Zdrowych i wesołych Świąt dla Wszystkich a w Nowym Roku wymarzonych nabytków zegarkowych
:
O temat Świąteczny
Zdrowych i Spokojnych Wam Życzę i żeby trwały i trwały....
Zdrowych i Spokojnych Wam Życzę i żeby trwały i trwały....
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
O! Jest nowy temat, a ja niepotrzebnie podbiłem stary
Zdrówka i zegarków
Zdrówka i zegarków
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Zdrowych i wesołych
Iks, fajna fotka
Iks, fajna fotka
Pozdrawiam,
Wojtek
Wojtek
:
Odpowiedz do tematu
Do siego roku
A tak mi się przypomniał sylwester gdy miałem 18 lat.
Jak szedłem na imprezę to było sucho i "czarno" na jezdni, jak wracałem, zaczęło już padać.
No a jak juz zaczęło to padało, padało i padało...
A że internetów wtedy nie było, telewizja była do dupy a poziom czytelnictwa niewiele wyższy niż dzisiaj to te 9 miesięcy później mieliśmy piękny skok narodzin w narodzie
A tak mi się przypomniał sylwester gdy miałem 18 lat.
Jak szedłem na imprezę to było sucho i "czarno" na jezdni, jak wracałem, zaczęło już padać.
No a jak juz zaczęło to padało, padało i padało...
A że internetów wtedy nie było, telewizja była do dupy a poziom czytelnictwa niewiele wyższy niż dzisiaj to te 9 miesięcy później mieliśmy piękny skok narodzin w narodzie