Dzieki Panowie za dobre slowo
To jest koperta 43/44 mm Parnis ma jeszcze przeciez Big piloty 47mm bez koronki. Byc moze tam koperty sa lepiej wykonczone. Wydaje mi sie rowniez, ze koperty moga byc rozne, w zaleznosci od dostawy, producenta itp okolicznosci. Nie wykluczam, ze ten sam pilot z innego zrodla, bedzie staranniej wykonczony. Taka troszke loteria jak sadze, ale przy srednio 80$ za sztuke ja chetnie w tej loterii biore udzial i mam do tego olbrzymia frajde Ten gruby szlif i nierownosci tak niefajnie wygladaja na zblizeniach foto, w realu na reku, przy grubszym pilotowym pasku wszystko sie chowa i z "normalnej" odleglosci naprawde przyjemnie sie patrzy na ten zegarek. Meisterart jednak zdecydowanie warty jest polecenia jesli trafimy go w cenie Parnisa i sie podoba.
Edit:
jak pisalem - byc moze Piloty firmowane napisem Parnis maja lepiej wykonczone koperty, co potwierdza Janek i Tomek. To jest wersja bez logo /maja przeciez oddzielny dzial na stronach majferndow/ i moze gorszy sort kopert? Nie wiem tego.
Pozdro
strix
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez strix 2010-11-20, 19:08, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez strix 2010-11-20, 19:08, w całości zmieniany 1 raz
:
Mój Parnis pilot jest bez logo w kopercie 47mm, koperta bez zarzutów.
:
OK,ale to inna wieksza koperta. Mam jednak prosbe do posiadaczy Parnisow w kopercie 44mm - jesli mozecie zrobcie prosze wyrazne fotki tych przestrzeni miedzy uszami i wklejcie w tym watku. Jesli to ja trafilem na wyjatkowo slabe wykonczenie w tym miejscu, wkleje dodatkowo Wasze foto do swojego opisu z odpowiednim komentarzem. Chodzi o to zeby nie robic niepotrzebnie czarnego PR 44mm Parnisu skoro przewaznie bywa lepiej
s
Tomek napisał/a: |
Mój Parnis pilot jest bez logo w kopercie 47mm, koperta bez zarzutów. |
OK,ale to inna wieksza koperta. Mam jednak prosbe do posiadaczy Parnisow w kopercie 44mm - jesli mozecie zrobcie prosze wyrazne fotki tych przestrzeni miedzy uszami i wklejcie w tym watku. Jesli to ja trafilem na wyjatkowo slabe wykonczenie w tym miejscu, wkleje dodatkowo Wasze foto do swojego opisu z odpowiednim komentarzem. Chodzi o to zeby nie robic niepotrzebnie czarnego PR 44mm Parnisu skoro przewaznie bywa lepiej
s
:
Ale Parnis pilot 44 mm robiony jest w kopercie z kutasem z boku ...
:
Ze niby repetierem jest
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
strix masz ten sam nr. na kopercie , co u mnie
Limitowany Parnis to jest to
Mi osobiście , bardzo przypadł do gustu .
Super reka .
Limitowany Parnis to jest to
Mi osobiście , bardzo przypadł do gustu .
Super reka .
:
Też, teraz zaczęli robić wersje bez bzdetów, z limitacja
Idą w niej piloty i eleganty na asian unitasie
ALAMO napisał/a: |
Ale Parnis pilot 44 mm robiony jest w kopercie z kutasem z boku ... |
Też, teraz zaczęli robić wersje bez bzdetów, z limitacja
Idą w niej piloty i eleganty na asian unitasie
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Nie moze byc!!! pewnie kupiles replike i taki traf - nie ladnie
lysy - tez masz miedzy uszami taki gruby szlif?
pozdr
strix
Łysy napisał/a: |
strix masz ten sam nr. na kopercie , co u mnie |
Nie moze byc!!! pewnie kupiles replike i taki traf - nie ladnie
lysy - tez masz miedzy uszami taki gruby szlif?
pozdr
strix
:
Zrobię fotę . Ale wygląda nieco delikatniej .
:
U mnie (mam takie 2) między uszami też jest takie badziewne szlifowanie
Kombinuję, jak to wypolerować.
Kombinuję, jak to wypolerować.
:
W Lidlu byly fajne Parkside do robotek precyzyjnych.
Zawsze mozna papiery scierne o wysokich nominalach.
Zawsze mozna papiery scierne o wysokich nominalach.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
strix napisał/a: |
lysy - tez masz miedzy uszami taki gruby szlif? pozdr strix |
:
Jaki kolor obwódek wskazówek ma właściwie ten Parnis Pilot? Na jednym zdjęciu wyglądają jak szare, a an drugim jak czarne....
A tak w ogóle, to czy to jest ten?
http://www.manbushijie.com/productshow-344-6.html
Cena 58$ wygląda już nieco ciekawiej niż 80$ o której piszesz.
A tak w ogóle, to czy to jest ten?
http://www.manbushijie.com/productshow-344-6.html
Cena 58$ wygląda już nieco ciekawiej niż 80$ o której piszesz.
Segoy
:
Odpowiedz do tematu
Panowie, gdzie szukać takiego Meisterart-a? świetny automat-bardzo przypadł mi do gustu i mam nadzieję,że uda mi się nabyć takie cudeńko;]
Let's watch!