:
satanic666 napisał/a: |
A może w tą stronę iść
Obrazek |
No, chronograf jak się patrzy.
Poza tym, według mnie, nudny trochę.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Z chrono coś ciężko idzie
[ Dodano: 2021-01-26, 12:15 ]
Ta Alpina jest w zasięgu.
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2021-01-26, 12:33, w całości zmieniany 1 raz
:
Tylko budżet inny na tego MM.
:
Z chrono coś ciężko idzie
[ Dodano: 2021-01-26, 12:15 ]
Ta Alpina nie w pvd jest w zasięgu.
Obrazek |
Gdybym sam siebie nie ograniczał max 1000 EUR za jeden zegarek, to moim chrono Graalem jest:
Ale to ma raptem 42mm bez koronki.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Ten faktycznie robi wrażenie
Ale nie dla
satanic666,
:
No i kupione, oczywiście całkiem co innego
:
No i kupione, oczywiście całkiem co innego |
Pewnie Thermomix
Pozdrawiam
Eryk
:
To wtedy bym w innym dziale pisał
:
satanic666, no i ok ruch musi być
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Przynajmniej rozmiar będzie konkret 46mm
:
Machu napisał/a: |
[
Zawsze zamiast x zegarków do tysiaka można kupić jeden za x tysięcy
|
Nie w tym rzecz. To jest moja granica komfortu noszenia. Jak nim pizgnę o framugę, zgubię, czy cokolwiek innego, to nie umrę ze zgryzot tylko w miarę możliwości odkupię.
O droższy zegarek będę się cały czas martwił, zamiast cieszyć się z użytkowania.
Taka prywatna forma buraka.
Pozdrawiam
Eryk
Ostatnio zmieniony przez Erolek 2021-01-26, 19:12, w całości zmieniany 1 raz
:
W sumie od tej strony nie myślałem
Ja nosic droższego bym się chyba nie obawiał, zresztą generalnie zegarków nie psuję