Odpowiedz do tematu
: Sprzedaż rudy
Szafka z alkoholem mi się nie domyka. Chciałem trochę sprzedać, ale poczytałem że nie bardzo można. Wiecie jak to jest w praktyce? Mogę legalnie odsprzedać komuś butelkę z banderolą jaką kupiłem x lat temu?
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
No nie bardzo można, ale z tego co widziałem na KIZI ktoś kiedyś odsprzedawał rudą i jakoś poszło.
:
To teraz jak na Kizi musisz odpalić opłatę za wystawienie byłby paragraf za czerpanie korzyści z przestępstwa
Durne te przepisy, już widzę jak dzieciaki kupują alkohol przez internet zamiast iść do zaprzyjaźnionego żula..
Durne te przepisy, już widzę jak dzieciaki kupują alkohol przez internet zamiast iść do zaprzyjaźnionego żula..
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
W niezagarkowych było tak chyba nie wprowadzili opłat.
:
To nie sprzedawaj rudy. Wystaw do oglądania i wspólnej degustacji a resztę na PW
lepsze jutro było wczoraj
:
O to, to
:
Zawsze można się wymienić na coś, np na banknoty N.B.P
:
arek314, niby nie można ale normalnie ludzie sprzedają.
Najlepiej atakuj grupę whiskey.
Chyba, że to butelki w stylu Jack Daniels, Ballantines, Johnnie Walker to grupy na fb sobie daruj
Najlepiej atakuj grupę whiskey.
Chyba, że to butelki w stylu Jack Daniels, Ballantines, Johnnie Walker to grupy na fb sobie daruj
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Jak się komuś szafka z rudą może nie domykać w tym kraju
:
Może to taka mikro, że dwie flaszki tylko wchodzą
:
Ja tez mam lekki nadstan
Toyota napisał/a: |
Jak się komuś szafka z rudą może nie domykać w tym kraju |
Ja tez mam lekki nadstan
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
No i nie wiesz, co zrobić?
pisar napisał/a: | ||
Ja tez mam lekki nadstan |
No i nie wiesz, co zrobić?
:
Wie, ale nie spożywa
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Skoro to szerszy problem to deklaruję pomoc - przyjmę każdą ilość na stan
Mam sporo miejsca u siebie i mogę przechować kolegom, nie gwarantując że czasem jakaś zawartość się nie ulotni w naturalny sposób
Mam sporo miejsca u siebie i mogę przechować kolegom, nie gwarantując że czasem jakaś zawartość się nie ulotni w naturalny sposób
:
Odpowiedz do tematu
arek314 a gdzie mieszkasz, bo będę akurat tamtędy przechodził
Pozdrawiam, Marek