Odpowiedz do tematu
:
Odin, fajna ta koperta
:
Czarny kruk - Radiomir z CG
Co z tego będzie ?
Thomas666 napisał/a: |
Kundelek na szybko:
[url=https://live.staticflickr.com/65535/52402354627_98d7c17638_c.jpg]Obrazek[/url] |
Czarny kruk - Radiomir z CG
Co z tego będzie ?
:
Mattoni, Jeszcze nie wiem, ale jak koperta przyszła, to zaświerzbiło, znalazłem tarczę z drugiej ręki, wywierciłem dziurę na sekundnik, wskazówki w szufladzie wygrzebałem i jest. Myślę o jakimś totalnym skorodowaniu wierzchniej części tarczy (trawienie, amoniak, te sprawy) może... Albo może zostawię ten prześmiewczy egzemplarz i ku oburzeniu społeczeństwa po różnych mediach raz w tygodniu prezentował będę
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem.
:
Thomas666, czekam na realizację zamierzeń
:
Ja tam bym mu logo zmienił, bo obciach Richemont reklamę robić..
Taki Radomir Fircyk od razu brzmi jakoś przyjaźniej, lepiej, bardziej polsko, uczciwiej. A nie jakaś marka gaciowa założona w 1997
Taki Radomir Fircyk od razu brzmi jakoś przyjaźniej, lepiej, bardziej polsko, uczciwiej. A nie jakaś marka gaciowa założona w 1997
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Ponieważ przyszło mi po nocy siedzieć i czekać, to przez 3 godziny takiego Radka ulepiłem:
fota jeszcze z folią. A, no i różyczka jest nakładana, taki eksperyment:
fota jeszcze z folią. A, no i różyczka jest nakładana, taki eksperyment:
:
Całkiem spoko to wyszło
Zaciekawiłeś mnie tym kwiatkiem. On jest z cienkiego laminatu?
Zaciekawiłeś mnie tym kwiatkiem. On jest z cienkiego laminatu?
:
No więc różyczka jest metalowa. Moja córka kupiła cały worek tego, to jest do przyklejania na paznokcie
Wygląda toto na miedź, ja wykorzystałem rewers, bo z drugiej strony to jest wściekle błyszcząco złote.
[ Dodano: 2022-10-10, 10:14 ]
Finalnie tak wyszło:
Wygląda toto na miedź, ja wykorzystałem rewers, bo z drugiej strony to jest wściekle błyszcząco złote.
[ Dodano: 2022-10-10, 10:14 ]
Finalnie tak wyszło:
:
Fajnie wyszło ale zegar ewidentnie dla Ciebie za duży - jak coś to mogę pomóc rozwiązać Ci "ten problem"...
Finalnie tak wyszło: |
Fajnie wyszło ale zegar ewidentnie dla Ciebie za duży - jak coś to mogę pomóc rozwiązać Ci "ten problem"...
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
:
Faktycznie, perspektywa często przekłamuje - wiem z doświadczenia.
Daito, Problemem jest perspektywa. 22 cm w łapie . |
Faktycznie, perspektywa często przekłamuje - wiem z doświadczenia.
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
:
Zajebiście wyszło.
Odpowiedz do tematu
... Finalnie tak wyszło:
[url=https://live.staticflickr.com/65535/52417661718_70d1a3b073_c.jpg]Obrazek[/url] |
Zajebiście wyszło.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |