:
złoty, a skromny
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
W sumie logiczny ruch - dziś dla wielu ludzi to sprzęt elektroniczny jest wyznacznikiem statusu i bogactwa
:
Oczywiście. Bawiłem się kilkanaście minut Huawei Watch Ultimate w sklepie i to jest naprawdę robiący wrażenie kawał sprzętu. Takiej koperty nie powstydził by się żaden sportowy zegarek, a tu jeszcze poprawili klamrę. I nawet cenią się rozsądnie porównując z niektórymi zapędami Casio przy ich linii MR.G
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Koperta i bransoleta wyglądają naprawdę porządnie.
:
vvojt,
To bedzie bardzo ciekawa propozycja jak dojdzie do skutku:
https://www.watchcrunch.c...-so-close-43498
:
Podoba mi się to 'obrazowe' rozpisanie różnic między modelami na ww. stronie
Sam zegarek też pewnie będzie hitem, miedzy 36 a 42mm jest spora różnica, wiec logicznym ruchem jest taki 'uśredniony' model.
:
Mi sie bardzo podoba że to będzie wersja bez datownika
:
Mnie też i nawet rozmiar mi się mieści w dolnych granicach...
Gdzie to, za ile i dlaczego tak drogo?
:
Woytec napisał/a: |
Mnie też i nawet rozmiar mi się mieści w dolnych granicach...
Gdzie to, za ile i dlaczego tak drogo? |
Jeszcze nigdzie. Przecieki coraz bardziej się potwierdzaja, że będzie dopiero.
:
Nie moje klimaty, jakoś LLD nigdy do mnie nie gadał. Ale ten Spirit całkiem ładny.