Odpowiedz do tematu
:
dzięki chłopaki, ale to nie to. Jednak podniesiemy budżet do 300-350zł ale to musi byc coś urywającego d...pę
:
casio edifice, seiko 5, orient mako albo 10% udziału w jakimś porządnym eposie
:
Taki skrót myślowy
Arek to musisz się zastanowić co Ci dupę urywa. Ja szczerze powiedziawszy nie mam pomysłu... do niedawna w tym budżecie powiedziałbym seiko 7040 i poljot chrono 3133
ale że już oba mam to w takim budżecie mi się wishlista skróciła gorzej że teraz są już tylko droższe pozycje
Rudolf napisał/a: |
one nazywają się Kronos , a są bez nazwy na tarczy bo to taki militarny wzór . |
Taki skrót myślowy
Arek to musisz się zastanowić co Ci dupę urywa. Ja szczerze powiedziawszy nie mam pomysłu... do niedawna w tym budżecie powiedziałbym seiko 7040 i poljot chrono 3133
ale że już oba mam to w takim budżecie mi się wishlista skróciła gorzej że teraz są już tylko droższe pozycje
:
+1. Przy takim budżecie da się go wyrwać.
TowRoupas napisał/a: |
poljot chrono 3133
|
+1. Przy takim budżecie da się go wyrwać.
:
A co wam małżonki kupują w ramach prezentów świątecznych??
:
Puszczają wolno.
:
Moja mnie obicała 2 dni nie wk...ć
:
W I i II dzień Świąt? No to w Wigilię sobie pofolguje.
:
Hehehehe
U mnie zawsze jest niespodzianka, aczkolwiek się domyślam, że przynajmniej jeden prezent będzie zegarkowy (ale raczej jakiś dodatek, typu rotomat, albo coś).
U mnie zawsze jest niespodzianka, aczkolwiek się domyślam, że przynajmniej jeden prezent będzie zegarkowy (ale raczej jakiś dodatek, typu rotomat, albo coś).
:
Nieee, w Wigilie będzie ze mną rozmawiała ludzkim głosem lol: ...
:
Odpowiedz do tematu
U mnie w snajperze już się czają dwa prezenty