Kupicie mi na gwiazdkę?
Odpowiedz do tematu

:
Obaj się będziecie z Blazem smażyc w piekle, a wszyscy znani kolekcjonerzy zdjęć bedą kręcili tam rożnem :lol: ...
Co nie zmienia faktu, ze w dużym stoponiu się z wami zgadzam :lol: ... Ale na mnie nie ma takiego grubego rożna :twisted:

:
ALAMO napisał/a:
a wszyscy znani kolekcjonerzy zdjęć bedą kręcili tam rożnem :lol: ...

Eeee spoko, to wychodzi że sam będę krecił rożen na którym będę z Blazem :wink: :mrgreen: . O ciągotach roleksopodobnych rozmawialiśmy- więc przyznaję się bez bicia(dlatego nie rozumiem tego walenia butelką po cocacoli po łysinie...pamiętasz :?: :razz: ). A co do rożna niby dla Ciebie(ale się przeceniasz...) to jakaś strunobetonowa żerdź wirowana by się znalazła :smile: , pozdrawiam, zardz

Reservoir dogs ...
:
Oj tam, oj tam, jaki pamiętliwy - ledwie 3 razy dostał w glacę butelką, i obrażony, że ho ho ;-) ;-)

:
Za dużo się nawąchał majeranku i nie był świadomy co czyni :lol:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Bow, oczywiście mówisz o butelkowym :mrgreen: . Nie ojtam, ojtam tylko to jedna z sytuacji które na na 100% pamietam :oops: :wink: :mrgreen: . Jeszcze upuściłem czyjegoś turbilona i niechcący potoczył się po schodach pani z z recepcji z parteru przy okazji uciszania przyniosła - to też na setkę pamiętam :mrgreen: zardz

Reservoir dogs ...
:
A ja se zamówiłem od brodatego:

Szanse są tak 50:50 :razz:
Z tego, co widzę, to jeden z ulubionych sikorów Kumotrów na CW :mrgreen:

:
Blaz napisał/a:
Mam dwie nery, oczekuję propozycji... :mrgreen:

Pewnie obie w kiepskim stanie....po tym majeranku i czereśniach......za obie może ktos jakąś Pobiede da .... :wink:

....a ja to bym chciał od Brodatego Seiko "FF" :

:sad:

....ale juz wiem, że dostanę etuję na 10 łoczy - więc se sam po nowym roku FF nabędę :)

Ostatnio zmieniony przez GrzecH 2010-12-11, 14:18, w całości zmieniany 2 razy
:
Myślę i myślę (w d ... mam, że to kwarc :twisted: ). Dotarłby na Gwiazdkę? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Blaz
[Usunięty]
:
Następną pewnie tak. :mrgreen:

Mnie listonosz powiedział wprost, że jak coś TERAZ kupię, to zobaczę po Świętach. :cry:

:
Blaz napisał/a:

Mnie listonosz powiedział wprost, że jak coś TERAZ kupię, to zobaczę po Świętach. :cry:

Powiedz swojemu listonoszowi również wprost, żeby się TERAZ WALIŁ :evil: :evil: Popsuł mi tok myślenia :sad: :sad: :sad:

:
Ale Tomek, ty dalej nam nie powiedziałeś, skąd wytrzaśniesz taką głeboką wannę :lol: ... :P

:
Się czasem schodzi pod wodę, może nie na 400 i 1k :mrgreen: , ale się schodzi :razz: . Pod wodę mam Casioka :mrgreen: :mrgreen: Na max 5m starczy :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-12-11, 17:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Blaz napisał/a:

Blaz ,ty mnie nie martw z tą pocztą ,bo ja też czekam na pewnego nurka w tytanie :???: ,wyglądam go jak pierwszej gwiazdki w wigilię :wink:

Ostatnio zmieniony przez MirekL 2010-12-11, 18:43, w całości zmieniany 1 raz
Blaz
[Usunięty]
:
Już w drodze, to dojdzie. :mrgreen:

:
Tomek ja wybaczam temu Dievasowi że jest kwarcokiem, świetny łocz.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum