Cześć!
Od dłuższego czasu myślę o tym modelu:
http://cgi.ebay.pl/Kemmne...=item45f757385a
Doradźcie czy warto? Cena spora ale mechanizm i wykonanie na najwyższym poziomie (chyba?) cytując fora...
Co sądzicie?
Wojtek
Odpowiedz do tematu
: Kemmner - dylemat - doradźcie!
Ostatnio zmieniony przez w_kaczmarek 2010-12-13, 19:49, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez w_kaczmarek 2010-12-13, 19:49, w całości zmieniany 2 razy
:
Mechanizm SB18. W chińskim wydaniu kosztują niewiele mniej, więc jeśli ci zegarek pasuje - to cena jest z powodzeniem akceptowalna.
:
No pasuje!
Tylko jakoś się waham
Może ktoś napisze coś w stylu - "bierz!"
Wojtek
Tylko jakoś się waham
Może ktoś napisze coś w stylu - "bierz!"
Wojtek
:
Z Kemmnerem to jest tak, że często bardziej się opłaca kupno u niego samej koperty i tarczy, a mechanizmu osobno. Ale co do tego modelu to chyba koperty jeszcze nie sprzedawał...
Kemmner ma dobre zegarki, sprawdzona jakość, cena przystępna. Bierz!
Kemmner ma dobre zegarki, sprawdzona jakość, cena przystępna. Bierz!
:
Bierz, mam podobny dylemat . Myślę i myślę nad tym :
Opinie są b. pozytywne, zakup polecany .. a ja dalej myślę ...
Opinie są b. pozytywne, zakup polecany .. a ja dalej myślę ...
:
Ostatnio zmieniony przez w_kaczmarek 2010-12-13, 20:19, w całości zmieniany 1 raz
Gdzie poza ebay można kupić te zegarki?
Wojtek
Wojtek
Ostatnio zmieniony przez w_kaczmarek 2010-12-13, 20:19, w całości zmieniany 1 raz
:
Tomek, a gdzie takiego jak pokazujesz można zanabyć ?
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
To Octopus 2000, jest również wersja z taką miodną, oranżową wskazóweczką. do kupienia na Zatoce u Kemmnera, czasem wystawia, nawet często.
:
To ta sama koperta co w nowym Debaufre i klonach?
Wojtek
Wojtek
:
Tę samą kopertę stosują, jeśli się nie mylę Debaufre, Schaumburg i jeszcze kilka innych "słupów"
Wojtek
Wojtek
:
Odpowiedz do tematu
Kurde przyznać muszę, że na serio daje rade i to po maxie!
Z a j e b i s t y jest!
Z a j e b i s t y jest!
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)