Pomylka chinskiego przyjaciela ;)
Odpowiedz do tematu

litespeed
[Usunięty]
:
Chińczyki przed Świętami mają sezon ogórkowy i urwanie głowy. Mi zamiast fotograficznego filtra polaryzacyjnego przeszedł jakiś akumulator :/ Ale sprzedawca kazał mi go zatrzymać, a filterek dosłać :)

Blaz
[Usunięty]
:
Przy tej ilości przesyłek jakie przechodzi przez chińską i h-k pocztę przed Świętami, to nie ma się co dziwić, że pomyłki się zdarzają. :mrgreen:

cepeen
[Usunięty]
:
Dobra doszedl ;) wreszcie. Zdjecia beda niedlugo, a na razie mam pytanie, czy ten wachnik ma tak chodzic? W sensie glosno i chrobotliwie?
Bo ogolnie wykonanie jest bardzo eleganckie, wszystko pasuje itp. Jedynie do daty mozna sie przyczepic ze tak jakos luzno lata w okienku. Zobaczymy jak z dokladnoscia.

:
Wahnik jest dość głośny. Taki jego urok. Chociaż przy tak solidnym łożysku - to wiele ciszej nie będzie, możesz go lekko przesmarować.

cepeen
[Usunięty]
:
To ze jest glosny malo mi przeszkadza, bo lubie duze,ciezkie i glosne rzeczy ;) (zeby uprzedzic glupie komentarze: tylko RZECZY! ;P ).

Wlasnie myslalem ze trzeba go smarowac, ale wolalbym za jakis czas bo tak dlugo czekalem i tak mi sie podoba, ze na razie posiedzi na nadgarstku :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum