Koledzy i kolezanki w nalogu,
Moja lepsza polowka zabrala sie ostatnio za robienie sobie bizuterii - super jej wychodzi.
Szuka teraz jak najmniejszego zegarka, ktory moglaby wcisnac na lancuszek, albo pierscionek.Kolor obojetny, ruda ma zajecia z metaloplastyki w plastyku,wiec sobie tam podrasuje jak bedzie chciala.Ja wszystkie moje damki sprzedalem niestety.Macie moze Panowie i Pani cos po wiaderkach/szufladkach/szkatulkach?
Odpowiedz do tematu
: Jak najmniejszy zegarek
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
coś mam ,ale to może być mechanizm,względnie tarcza i askazówki,co do koperty to nie przypominam sobie ,jutro poszukam..aha ale jak ma być na chodzie to raczej nie będzie..:(
:
Jak cos z nim nie tak, to zrobie sobie sam (jesli oczywiscie obejdzie sie bez wymiany czesci).Ruda poszla spac juz, spytam sie jej jutro (-;
Ale dzieki Altec.
Ale dzieki Altec.
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
tak jak pisałem ,jutro pogrzebię...pzdr
:
Kwarc czy mechanik ?
Jest cała seria radziecich damek które SĄ pierścionkami i WISIORKAMI...
Jest cała seria radziecich damek które SĄ pierścionkami i WISIORKAMI...
:
Ostatnio zmieniony przez Janek 2010-12-26, 23:35, w całości zmieniany 1 raz
Ale sobie wymyslila,ze sama zrobi, to niech robi (-;
Najlepiej mechanik (nawet buksiak),ale kwarc tez ostatecznie moze byc.
Najlepiej mechanik (nawet buksiak),ale kwarc tez ostatecznie moze byc.
Ostatnio zmieniony przez Janek 2010-12-26, 23:35, w całości zmieniany 1 raz
:
Najmniejszą damkę jaką mam to Czajkę 2cm szerokość na 1600
:
Hehe.
Moja żona ten etap ma już przerobiony, więc Ci mogę powiedzieć jak to się robi. Po prostu zamawia się na ebayu same koperty kobiecych zegarków. Jakieś 3 dolary za zegarek bez bransolety. Kształty są najróżniejsze.
Moja żona ten etap ma już przerobiony, więc Ci mogę powiedzieć jak to się robi. Po prostu zamawia się na ebayu same koperty kobiecych zegarków. Jakieś 3 dolary za zegarek bez bransolety. Kształty są najróżniejsze.
:
Janku posiadam Zarię 22 kamienie,średnicy ok. 24mm,nawet działa.
Nie mam czym zrobić zdjęcia ale podobna do tej:
Nie mam czym zrobić zdjęcia ale podobna do tej:
:
Kumlotrzy, pozamiatane.
Dziekuje Wielebnemu za ta Zarie, Ruda bedzie zachwycona (-;
Dziekuje Wielebnemu za ta Zarie, Ruda bedzie zachwycona (-;
:
Ni ma za co
:
Odpowiedz do tematu
Kup czajkę na 1301.