Spinneros po raz kolejny dzisiaj przesadziłeś, sam osobiście Ci powiedziałem w rozmowie iż Rosyjskich zegarków kupuję teraz znacznie mniej niż kiedyś z dwóch powodów, po pierwsze od dłuższego czasu nie wypuścili takiej nowości której bym bardzo pragnął ( poza ekranoplanem który bardzo mi się podobał, ale nie aż tak bardzo żeby wydać na niego prawie 1800 zł, no i miał wadę był za duży), po drugie z powodów także jak raczyłeś zauważyć materialnych, mało który zegarek Rosyjski można teraz kupić w cenie 1k lub poniżej. Do niedawna za np zegarek z VE trzeba było zapłacić około 500 zł, obecne ceny to w granicach 900 zł lub więcej. Ja po prostu uważam że te zegarki są na dzień dzisiejszy za drogie ( kłania się moja praktycznie żelazna zasada max 1k za zegarek.
Zegarki Chińskie kupuję nie tylko dlatego że są tanie, ale również dlatego że są w miarę dobrej jakości.
I dlatego jakoś będziesz musiał mi wybaczyć że płacę za nie dokładnie tyle samo co Ty, chociaż za No_name zapłaciłem znacznie więcej, bo na poziomie Vodolaza z przed kilku miesięcy.
Nie wiem w sumie o Ci chodzi, czyżby "paski" spowodowały że masz taki negatywny stosunek do moich zegarków, ja Tobie nie proponuję zakupu pseudo zegarków z egzotycznych krajów przeznaczonych dla bazarowych klientów, tak nisko mnie cenisz ?
Edit
No dobra dzisiaj to Twój dzień, wybaczam Ci, już mi przeszło ale laxigen

do następnej kawy na bank dostaniesz