Widziałem już zdjęcia
Trzymam kciuki za finalizację
Odpowiedz do tematu
:
:
do wątku można byłoby dorzucić seiko BFS, w sumie duży, tani, bez bezela i cyfry trochę inne ale takie "w klimacie".
Skate or die!
:
spoko tylko Tomek ma już BFSa
prezesso79 napisał/a: |
do wątku można byłoby dorzucić seiko BFS, w sumie duży, tani, bez bezela i cyfry trochę inne ale takie "w klimacie". |
:
Tomek, ale gdzie Ty przymocujesz sobie taką trzecią cegłę??
:
Ojtam,Ojtam
Tomek odpieraj ataki
Tomek odpieraj ataki
:
Mam jeszcze dwie nogi . Miejsce zawsze się znajdzie.
Słuszna uwaga Rudi ..
Wieści z pola walki - koleś wzdryga się przed wysyłką do Polski. Pytał się, gdzie to jest i chyba nie żartował . Walczymy o opcję via Polamer (tu z kolei problem z adresem - nie jest "confirmed" on PayPal ). Cały czas pod górkę ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-01-04, 19:18, w całości zmieniany 1 raz
Blaz napisał/a: |
Tomek, ale gdzie Ty przymocujesz sobie taką trzecią cegłę?? |
Mam jeszcze dwie nogi . Miejsce zawsze się znajdzie.
Rudolf napisał/a: |
spoko tylko Tomek ma już BFSa |
Słuszna uwaga Rudi ..
Wieści z pola walki - koleś wzdryga się przed wysyłką do Polski. Pytał się, gdzie to jest i chyba nie żartował . Walczymy o opcję via Polamer (tu z kolei problem z adresem - nie jest "confirmed" on PayPal ). Cały czas pod górkę ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-01-04, 19:18, w całości zmieniany 1 raz
:
Podoba mi się ten Benarus
Koperta wcale nie jest taka duża - to jest to samo co w bazie do forumowca i w Magrette
Koperta wcale nie jest taka duża - to jest to samo co w bazie do forumowca i w Magrette
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Tomek - faktycznie! Nie możesz mieć tylu fajnych, niszowych zegarów. Rozdaj Kumotrom. Np. mnie możesz pomarańczkę...
:
Tomek, chciałem, walczyłem ze sobą, prosiłem Cię grzecznie...
To nie, dalej mnie wpieniasz i to coraz gorzej!!!!
WAL SIĘ NA RYJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To nie, dalej mnie wpieniasz i to coraz gorzej!!!!
WAL SIĘ NA RYJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Miał być pilot, a jest nurek - wiesz co masz robić .
:
Ostatni update: niestety, nie dogadaliśmy się i zegarek poszedł cieszyć inne oczy. Poszło o wysyłkę, sprzedający uparł się ( ) na wysyłkę UPS-em pod adres z PayPala. Dla mnie to oznaczało na 100% cło i nowy VAT, więc, niestety, musiałem odpuścić. Bo zegarek wstępnie kosztujący $600 ostatecznie wyszedłby za $850 z wysyłką, a w tej kwocie mam już dużo większy wybór. Odpuściłem ...
:
No to d..pa blada
:
Tomek, wybacz, ale nie potrafię się martwić z tego powodu
A na poważnie, to kupowanie od Amerykańca często nie jest warte wnoszonego wysiłku.
Poza zakupem nówki sztuki od producenta, prawie zawsze jest kicha.
A na poważnie, to kupowanie od Amerykańca często nie jest warte wnoszonego wysiłku.
Poza zakupem nówki sztuki od producenta, prawie zawsze jest kicha.
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Odpowiedz do tematu
Napisałem do Benarusa w sprawie tego zegarka, czekam na odpowiedź, na stronie wspominają coś o możliwości domówienia, mimo, iż zamówienia są już w trakcie realizacji a limitacja wyczerpana.