k' robotie priniał - pielemieni lepił! pazwanit nikak
izwieni brat
Odpowiedz do tematu
:
A niekakije nie tolka pijut, tak toże lepjut pliemieni, i nikamu ob etam nicziewo nie skazali Boh, spasaj gada
:
A wracając do lumy, to zrobiłem kropeczki w PZL, katorżnicza praca, jedno jest pewne nie będzie dwóch takich samych zegarków
:
I, jak zwykle, każdy temat schodzi na d... i wódę , i like it
:
Generalnie nie jest źle, jutro fotki pokażę, co nie zmienia faktu że trafić idealnie w punkt i zrobić 12 równych kropek jest nie lada wyzwaniem.
:
Może to zabrzmi głupio, zastrzegam, że się nie znam, ale to będzie tarcza kanapkowa, tak? Może jej zrobić otworki i dopiero wtedy wypełnić je lumą?
:
Nie, jest gładka. Taki patent odpada, choć jest najprostszy.
:
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2011-01-16, 20:08, w całości zmieniany 1 raz
Pamiętam że do całej lumy były robione jakieś matrycę ale nie zdały egzaminu z powodu nie idealnego pokrycia się z nadrukowanymi indeksami - może spróbować zrobić takie matryce tylko dla kropek?
Albo zwyczajnie wyciąć szablon i od niego kropkować
Albo zwyczajnie wyciąć szablon i od niego kropkować
Ostatnio zmieniony przez TowRoupas 2011-01-16, 20:08, w całości zmieniany 1 raz
:
Uwierzcie chłopaki, że spróbowaliśmy 99% technik które dacie radę wymyślić
Szablony kompletnie nie zdają egzaminu z powodu konsystencji lumy.
Mamy już pomysł na nurka dzięki temu.
Szablony kompletnie nie zdają egzaminu z powodu konsystencji lumy.
Mamy już pomysł na nurka dzięki temu.
:
Svedos, to dużo pomarańczy musiałeś zanabyć, czy na jabłuszkach robiłeś?
:
Odpowiedz do tematu
Oki-doki.
Luma na Komandirskim wyschła.
Finalne uwagi :
Wyszło lepiej, niż się spodziewałem. Ważne, że lume tak przygotowaną jak powyżej można, jak trochę przyschnie, kształtować już na tarczy.
Luma świeci wyraźnie lepiej w miejscach, gdzie zachowała się biała farba indeksów - w dwóch miejscach zeszła ze stara lumą, i już tego nie poprawiałem - to był błąd.
Luma na Komandirskim wyschła.
Finalne uwagi :
Wyszło lepiej, niż się spodziewałem. Ważne, że lume tak przygotowaną jak powyżej można, jak trochę przyschnie, kształtować już na tarczy.
Luma świeci wyraźnie lepiej w miejscach, gdzie zachowała się biała farba indeksów - w dwóch miejscach zeszła ze stara lumą, i już tego nie poprawiałem - to był błąd.