C6 Kingfisher 22 Squadron RAF
Odpowiedz do tematu

:
ja bym kupił Tridenta..reszta też do mnie nie gada na tyle mocno,żebym cierpiał z braku,ale ..Trident...szepcze z boczku...no .., weź ...co Ci zależy..? :)

Blaz
[Usunięty]
:
Który jest na tej samej kopercie, co KingFisher i C4. :wink:

:
Blaz napisał/a:
... Ale nie mówię, że Twoja opinia w sumie jest nic niewarta, bo jesteś właścicielem tego zegarka. ...

Ja również. Nigdzie nie napisałem, że ta opinia jest nic nie warta. Chodziło mi tylko i wyłącznie o doprecyzowanie, czyje są te opinie, bo np. laik, przypadkowo przeglądający nasze forum, mógłby to odczytać jako opinię całego świata zegarkowego, lub jakiś wybitnych autorytetów i znawców tematu. Zostało to doprecyzowane i wystarczy. Zaczynamy bić pianę :wink: .

:
Tomek napisał/a:
mógłby to odczytać jako opinię całego świata zegarkowego, lub jakiś wybitnych autorytetów i znawców tematu.

No toż to o nas, co do jednego :!:
Ani chybi :cool: :lol:

Blaz
[Usunięty]
:
Tomek napisał/a:
Blaz napisał/a:
... Ale nie mówię, że Twoja opinia w sumie jest nic niewarta, bo jesteś właścicielem tego zegarka. ...

Ja również. Nigdzie nie napisałem, że ta opinia jest nic nie warta. Chodziło mi tylko i wyłącznie o doprecyzowanie, czyje są te opinie, bo np. laik, przypadkowo przeglądający nasze forum, mógłby to odczytać jako opinię całego świata zegarkowego, lub jakiś wybitnych autorytetów i znawców tematu. Zostało to doprecyzowane i wystarczy. Zaczynamy bić pianę :wink: .

Prawdę mówiąc to nie wiem o co Ci Tomku chodzi. :cry:

To, że Ward daje tak wiele za tak niewiele to opinia świata zegarkowego i znawców tematu... Tak zresztą jak Bernhardt, Kemmner i nawet Timefactors (choć to mi ciężko przechodzi przez gardło :twisted: ).

Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-01-24, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Blaz napisał/a:
Który jest na tej samej kopercie, co KingFisher i C4. :wink:

koperta jest super ,ale bezel już inny,nie podchodzą mi te "wypustki" jak w ,z całym szacunkiem ,Twoim (nazwijmy go upraszczając) Niebieskim..

Trident mnie męczy mniej więcej tak samo jak Precista 300(PRS-14)

Blaz
[Usunięty]
:
A ja właśnie za te emaliowane wtręty bezel KingFishera uwielbiam i dlatego Tridenta nie kupię, bo ich nie ma. :grin:

:
dlatego spokojnie możemy iść razem wyrywać laski,bo nam się ta sama raczej nie spodoba ,...i dobrze... :)

Blaz
[Usunięty]
:
Chyba że się Ball nazywa. :mrgreen:

:
:mrgreen:

:
Blaz napisał/a:
Prawdę mówiąc to nie wiem o co Ci Tomku chodzi. :cry: ...

Napisałeś m. in.:
Blaz napisał/a:
....Strix, ta pisanka jest uznawana za jeden z najlepiej wykonanych zegarków w tej klasie, więc nie ma się co dziwić. :grin:

Zapytałem:
Tomek napisał/a:
kto uznał ten zegarek za jeden z najlepiej wykonanych w swojej klasie? Jakaś instytucja, czy to tylko luźne opinie na forach internetowych? A może to opinie użytkowników?

Ustaliliśmy już, że użytkownicy. Pisaliśmy o tym jednym, konkretnym modelu zegarka. Mi to wystarcza za odpowiedź. I o to tylko mi chodziło. Bez podtekstów, bez --> :wink: , bez złośliwości. Jak dobrze wiesz, dla mnie ten model to stylistyczna porażka, a skoro jest uznawana za jeden z najlepiej wykonanych zegarków w tej klasie, zacząłem się zastanawiać, czy wszystko ze mną jest ok? I kto tak uważa?
Blaz napisał/a:
To, że Ward daje tak wiele za tak niewiele to opinia świata zegarkowego i znawców tematu...

A to już uogólnienie i nie dotyczy tego konkretnie modelu Warda. A z tą opinią się zgadzam.
Peace.

Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-01-25, 09:00, w całości zmieniany 1 raz
:
Nowe ubranko :grin:

:
Cziorna żopa :???: :shock:

:
Komplet dobrze współgra !

:
zestawienie zegarka z paskiem wygląda bardzo dobrze, podoba mi się :grin:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum