Witam wszystkich miłośników chińskich marek. Bardzo przypadły mi do gustu 4 zegarki Parnisa. Chciałem się spytać gdzie najtaniej (łącznie z wysyłką), mógłbym je zakupić. Jaka jest za nie "cena godziwa". Tak by nie przepłacić. Nie znam nazw, tak więc zamieszczam zdjęcia.
Oczywiście rozważę też zegarki podobne Jako że wszystkie mi się strasznie podobają zdecyduję się chyba na najtańszy z nich Przyznam jednak, że ukierunkowany jestem zwłaszcza w stronę drugiego i czwartego :]
A może ktoś ma jeden z nich na zbyciu?
Pozdrawiam
Odpowiedz do tematu
: Kupno Parnisa.
Ostatnio zmieniony przez okocz 2011-01-30, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez okocz 2011-01-30, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
:
2 najtaniej tu:
http://www.jacksontse.com/
65$ z wysyłką
4 będzie najdroższy, możliwe że 1 i 3 można upolować taniej niż 2
http://www.jacksontse.com/
65$ z wysyłką
4 będzie najdroższy, możliwe że 1 i 3 można upolować taniej niż 2
:
Ostatnio zmieniony przez okocz 2011-01-30, 15:54, w całości zmieniany 2 razy
No ten 4 na ebayu 78$ i to w wersji nakręcanej(6498):/ Ze wszystkich jest on na pewno najbardziej uniwersalny, bo 2 założę tylko do koszuli, a na studiach nie zdarza się to aż tak często.
Powiedzcie mi, jak kupuje się na Military Time? Czy ceny są w wysyłką do Polski?
I jeszcze takie pytanie. Czy ten 4 to na pewno parnis? bo na tarczy nie ma nic napisane
Powiedzcie mi, jak kupuje się na Military Time? Czy ceny są w wysyłką do Polski?
I jeszcze takie pytanie. Czy ten 4 to na pewno parnis? bo na tarczy nie ma nic napisane
Ostatnio zmieniony przez okocz 2011-01-30, 15:54, w całości zmieniany 2 razy
:
To powiedzcie jeszcze jak się u niego kupuje?
:
Na razie to Chińczycy świętują Nowy Rok Królika i do końca przyszłego tygodnia raczej nic nie załatwisz.
A kupujesz wysyłając maila i deklarując chęć zakupu. On Ci odpisze, potwierdzi cenę i poda swój adres PayPal na który przelejesz mu swoje dolary. I to wsio, czekasz na przesyłkę.
A kupujesz wysyłając maila i deklarując chęć zakupu. On Ci odpisze, potwierdzi cenę i poda swój adres PayPal na który przelejesz mu swoje dolary. I to wsio, czekasz na przesyłkę.
:
Ostatnio zmieniony przez patafian 2011-01-30, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
No to kurde już wiem czemu ta lebiega Jackson mi na maile nie odpisuje
Ostatnio zmieniony przez patafian 2011-01-30, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
G. Gerlach - polskie zegarki
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Królika gania .. Swoją drogą, myślałem, że Rosjanie długo świętują, ale to pikuś przy Chińczykach ..
patafian napisał/a: |
No to kurde już wiem czemu ta lebiega Jackson i na maile nie odpisuje |
Królika gania .. Swoją drogą, myślałem, że Rosjanie długo świętują, ale to pikuś przy Chińczykach ..
:
Wczoraj miał mi coś śliczniutkiego wysłać i nie wiem czy wysłał
G. Gerlach - polskie zegarki
:
Dobra koledzy, to teraz pomóżcie wybrać, bo jest trudniej niż myślałem
:
Wybrałeś krancowo rózne zegarki ...
Oba są z tm samym mechanizmem ST25, i fajne. Pamiętaj ż elotnik ma 47 mm, i koronkę która potrafi uwierać, oj jak ona potrafi ...
Oba są z tm samym mechanizmem ST25, i fajne. Pamiętaj ż elotnik ma 47 mm, i koronkę która potrafi uwierać, oj jak ona potrafi ...
:
NO właśnie dwa różne, dwa piękne! Nie mam jakiegoś wielkiego nadgarstka (17,5), ale lubię duże zegarki:)
:
To sobie na początek weź niebiesko-białego bo trochę mniejszy... A potem podgonisz.
okocz napisał/a: |
N( Nie mam jakiegoś wielkiego nadgarstka (17,5), ale lubię duże zegarki:) |
To sobie na początek weź niebiesko-białego bo trochę mniejszy... A potem podgonisz.
:
...i to rozwiązuje wiele problemów...
Odpowiedz do tematu
Santino napisał/a: |
To weź oba |
...i to rozwiązuje wiele problemów...