Panowie,
taka Marysia poszukiwana:
Uploaded with ImageShack.us
Zdjęcie jumnięte Bibliotek@rzowi, mam nadzieję, że mi wybaczy.
Jackson winszuje sobie za nią $91 z szipem , chyba deczko przesadził ...
Nie wpadła gdzieś komuś w oko? Chcę taką z tarczą sterylną, warunek konieczny ..
Odpowiedz do tematu
: Poszukiwania Maryjanny
:
zagadaj z Bibliotek@rzem, wiem z pewnego źródła, że może być dostępny nawet ten konkretny egzemplarz (na żywo jest jeszcze lepszy niż na zdjęciach).
:
Ano mam taką fobię, że kupuję tylko i wyłącznie nowe zegarki Takie starcze dziwactwo .. Biblio brał od Jacksona, ale temu odbiło .. albo ja nie potrafię się z nim dogadać ..
:
O obniżkę rzeczywiście trudno...ja zapłaciłem bodajże tyle samo, ale miałem w tym już dopłatę za superlumi (nie warto- słaba i świeci jak kupa) i wypukłe szkło bodajże. Zmieniłem też dekiel na pełny, ale to bez dopłat oczywiście.
Zapytaj u Manbushije - powinien mieć ten model, a jak nie ma to może wstawi Ci do standardowej tarczę sterylną?
Zapytaj u Manbushije - powinien mieć ten model, a jak nie ma to może wstawi Ci do standardowej tarczę sterylną?
:
Tomku, a metoda na kombajn ?
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
o to, to !
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Różnica między Colluccim a Jacksonem jest taka, że ten pierwszy jest kumaty a drugi nie bardzo. Grepsu z kombajnem mógłby nie pojąć lub, co gorsza, przysłać mi kombajn a tego nie chcę ..
:
Po moich skromnych doświadczeniach - to nader prawdopodobne!
Tomek napisał/a: |
Grepsu z kombajnem mógłby nie pojąć lub, co gorsza, przysłać mi kombajn |
Po moich skromnych doświadczeniach - to nader prawdopodobne!
:
Tomek, ta z fotki nie jest sterylna, ma reg. t.m. na osłonce koronki
:
Tarczę ma mieć sterylną, osłonkę koronki mam na podmiankę bez tych bohomazów ..
:
To ja odkupię za te 100 dolarów, jeszcze Ci zostanie na klamrę z republiki jeśli tam 91
A kombajn by się przydał, niby nic nie uprawiam ale mieć kombajn to jest coś...
Tomek napisał/a: |
... Grepsu z kombajnem mógłby nie pojąć lub, co gorsza, przysłać mi kombajn a tego nie chcę .. |
To ja odkupię za te 100 dolarów, jeszcze Ci zostanie na klamrę z republiki jeśli tam 91
A kombajn by się przydał, niby nic nie uprawiam ale mieć kombajn to jest coś...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
A mieć kombajn w kredycie - to jest dopiero coś ..
A w temacie: nic nie znalazłem, chyba nie pozostaje nic innego jak rozpocząć negocjacje z Mr. Jacksonem via google
Chodzi o tą --> KLIK <--
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-03-09, 23:13, w całości zmieniany 1 raz
nick555 napisał/a: |
... ale mieć kombajn to jest coś... |
A mieć kombajn w kredycie - to jest dopiero coś ..
A w temacie: nic nie znalazłem, chyba nie pozostaje nic innego jak rozpocząć negocjacje z Mr. Jacksonem via google
Chodzi o tą --> KLIK <--
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-03-09, 23:13, w całości zmieniany 1 raz
:
Może miał akurat Te Trudne Dni? Nie zrażaj się Tomek.
:
Przy zakupie 5 sztuk, Jackson daje rabat 10% i to bez negocjacji. Kup 5 - wychodzi 76,5 dolca za sztukę - razem około 1110 zł, 4 sprzedajesz na bazarku po 230 zł (minimum) - Twój egzemplarz wychodzi za 190zł (lub mniej) - i to w najgorszym przypadku, daje to cenę 56$. I Ty narzekasz jeszcze, że drogo
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
Ło matko, ależ to proste.
Ale mam lepszy pomysł!
Jak Tomek kupi 50 szt, to zapewne Jackson jeden mu gratis dołoży
Ale mam lepszy pomysł!
Jak Tomek kupi 50 szt, to zapewne Jackson jeden mu gratis dołoży