Jest tak. Na placu boju pozostały TYLKO poniższe modele. Jak widać G wśród nich jest tylko jeden. Znaczy się, rozsądek wziął tym razem górę - wydajemy mało kasy.
Proszę klik:
W-S200H
SGW-300HB
SGW-300H
SGW-100B
G-SHOCK
Skłaniam się ku SGW-300HB. Ma ficzery w stylu baro, termo i altimetru.
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-03-12, 10:26, w całości zmieniany 6 razy
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-03-12, 10:26, w całości zmieniany 6 razy
:
Tylko że pod pierwszym linkiem jest link do ostatniego.
:
Poprawiłem. Thx Blaz.
:
ten pierwszy i SGW 100 bym sobie odpuścił to proste modele bez żadnych specjalnych ficzerów jeno kompasi TS
Ten który ci się podoba jest ok , ale to nie G-shock .
Co do G to mam ten model w wersji G-2310 i jest super .
Ten który ci się podoba jest ok , ale to nie G-shock .
Co do G to mam ten model w wersji G-2310 i jest super .
:
G.
:
a czym one się różnią? Bo chyba tylko wyglądem, co?
Rudolf napisał/a: |
ten pierwszy i SGW 100 bym sobie odpuścił to proste modele bez żadnych specjalnych ficzerów jeno kompasi TS
Ten który ci się podoba jest ok , ale to nie G-shock . Co do G to mam ten model w wersji G-2310 i jest super . |
a czym one się różnią? Bo chyba tylko wyglądem, co?
:
G- 2310 od wersji 2300b rożni się wyglądem oraz tym co napędza kolekcjowariatów 2310 miał na ręku niejaki Brat Pitt w filmie o tytule (zapomniałem) . Miałem 2300b także przez moment , poszedł na prezent dla brata mojej Pani , a ja byleczego na prezent nie daje
:
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-03-13, 12:58, w całości zmieniany 1 raz
no i pomimo Waszych sugestii... zanabyłem ficzerowatego nieG.
Czyli SGW-300H-1A. Zobaczymy, jak mi TAKIEGO rodzaju łocz podejdzie, to jakiegoś G zakupię w następnej kolejności.
Oto on:
Czyli SGW-300H-1A. Zobaczymy, jak mi TAKIEGO rodzaju łocz podejdzie, to jakiegoś G zakupię w następnej kolejności.
Oto on:
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-03-13, 12:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Ciekaw jestem jak będzie się sprawował w praktyce.
:
dla mnie spox, jednakże jeśli jest tak samo wykonany jak SGW-100 to trochę średnio
:
a co, jakaś lipa?
Arek napisał/a: |
dla mnie spox, jednakże jeśli jest tak samo wykonany jak SGW-100 to trochę średnio |
a co, jakaś lipa?
:
nie, lipa nie, ale za delikatne to wszystko dla mnie, przyzwyczaiłem się już do G-shocków
:
uf.
Arek napisał/a: |
nie, lipa nie, ale za delikatne to wszystko dla mnie, przyzwyczaiłem się już do G-shocków |
uf.
:
Odpowiedz do tematu
Mam SGW-100, o którym pisał Arek (bawił się moim kilka tygodni). Ot, sympatyczny zegareczek, wart tych 150 zetafonów, które kosztował ..