Pierwszy to model młodzieżowy. Jest mały. I koperta nie jest stalowa.
Dwa kolejne są OK.
Po co ci mycie tarczy? Cała trójka jest OK.
Odpowiedz do tematu
:
Nie wiem, lepiej by wygladały może.
Najbardziej podoba mi się ten niebieski nurek. Jak bym wylicytował za mało to może by na jakiś drugi by wystarczyło
Czyli jak model jest młodzieżowy to nie sa to zegarki z demobilu? W sumie to należe do modzieży, ale mam raczej duży nadgarstek
No i musze kogos poprosić o zrobienie przelewu bankowego. TowRoupas się oferował, w razie czego wale na PW.
Najbardziej podoba mi się ten niebieski nurek. Jak bym wylicytował za mało to może by na jakiś drugi by wystarczyło
Czyli jak model jest młodzieżowy to nie sa to zegarki z demobilu? W sumie to należe do modzieży, ale mam raczej duży nadgarstek
No i musze kogos poprosić o zrobienie przelewu bankowego. TowRoupas się oferował, w razie czego wale na PW.
:
Ostatnio zmieniony przez wahin 2011-03-16, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
pager120 pierwszego sobie podaruj, za to dwa pozostałe możesz licytować.
Sprzedawca się poprawił, po tym jak wystawiłem mu negatywa i powinno być OK.
Ceny jakie powinieneś się spodziewać to około 80 - 100 zł.
PS.
Zwróć uwagę, że nurek ma inny sposób mocowania paska. Znając życie bransoleta będzie nadawała się do wyrzucenia.
Sprzedawca się poprawił, po tym jak wystawiłem mu negatywa i powinno być OK.
Ceny jakie powinieneś się spodziewać to około 80 - 100 zł.
PS.
Zwróć uwagę, że nurek ma inny sposób mocowania paska. Znając życie bransoleta będzie nadawała się do wyrzucenia.
Ostatnio zmieniony przez wahin 2011-03-16, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
:
W razie czego wal
Ten pierwszy porażka... natomiast drugi sprzedawca robi super zdjęcia ukrywające wady niestety - zawsze jest coś do zrobienia z jego zegarkami - a to tarcza do wymycia, wskazówki pordzewiałe czy inne kwiatki... ma jednak często rzadkie egzemplarze więc trzeba się z tym pogodzić można się dogadać z nim przed końcem aukcji
Ten pierwszy porażka... natomiast drugi sprzedawca robi super zdjęcia ukrywające wady niestety - zawsze jest coś do zrobienia z jego zegarkami - a to tarcza do wymycia, wskazówki pordzewiałe czy inne kwiatki... ma jednak często rzadkie egzemplarze więc trzeba się z tym pogodzić można się dogadać z nim przed końcem aukcji
:
Pasek sobie od razu wymieniam. Nie będzie problemu z zamocowaniem jakiegoś skórzanego do tego nurka?, bo też to dziwne zapiecie zauważyłem. Z którego roku mniej więcej są te Wostoki? Dzisiaj byłem u zegarmistrza zmieniać teleskop i zapytałem o paski. Najtańszy 30zl!
:
Koperta jest taka sama jak tutaj:
Normalny pasek nie będzie pasował, chyba że wytniesz otwór. I teleskop standardowy raczej się nie sprawdzi
Normalny pasek nie będzie pasował, chyba że wytniesz otwór. I teleskop standardowy raczej się nie sprawdzi
:
Raczej nic nie będe przerabał, bo ie potrafie.
A ten? Co o nim sądzicie? Jak wszystko w porządku to biore.
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=4498
A ten? Co o nim sądzicie? Jak wszystko w porządku to biore.
http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=4498
:
Po raz drugi zadajesz pytanie o tym Wostoku, i po raz drugi uprzejmie ci nikt nie odpowiada - ponieważ to dość nieuprzejme komentować cudze oferty handlowe.
Spytaj sprzedającego co i jak.
Spytaj sprzedającego co i jak.
:
Odpowiedz do tematu
Dobra, jeszcze zdjęcie dekla i biore.