Ku... mać!!! nacieszyłem się Artego, nie ma co! Umyłem ręce w zimnej wodzie i mi bydlak ZAPAROWAŁ 300m diver my ass Już napisałem do Roberta, że coś chyba nie tak z tym zegarkiem Mam ochotę go przez okno wy....ać normalnie
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-04-15, 20:25, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-04-15, 20:25, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ło kufa, co za masakra! Jestem w poważnym szoku. Iksu, trzymaj się.
Iks1984 napisał/a: |
Ku... mać!!! nacieszyłem się Artego, nie ma co! Umyłem ręce w zimnej wodzie i mi bydlak ZAPAROWAŁ 300m diver my ass Już napisałem do Roberta, że coś chyba nie tak z tym zegarkiem Mam ochotę go przez okno wy....ać normalnie
Obrazek |
Ło kufa, co za masakra! Jestem w poważnym szoku. Iksu, trzymaj się.
:
:
:
Co oni?
Nie mają kontroli jakości ?
Przecież nie napiżdżają tych zegarów w dziesiątkach tysięcy egzemplarzy !!!
Nie mają kontroli jakości ?
Przecież nie napiżdżają tych zegarów w dziesiątkach tysięcy egzemplarzy !!!
Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
:
jestem w szoku
:
Idzie sie wkur... i to niezle
:
Poczekajmy na odpowiedź Lexa. Mogło być również tak, że omyłkowo wysłali nie ten zegarek, co trzeba .. Może to jakiś serwisowy?
Myślę, że z wymianą nie będzie najmniejszego problemu. Artego to nie Doxa ..
chomior napisał/a: |
Co oni?
Nie mają kontroli jakości ? Przecież nie napiżdżają tych zegarów w dziesiątkach tysięcy egzemplarzy !!! |
Poczekajmy na odpowiedź Lexa. Mogło być również tak, że omyłkowo wysłali nie ten zegarek, co trzeba .. Może to jakiś serwisowy?
Myślę, że z wymianą nie będzie najmniejszego problemu. Artego to nie Doxa ..
:
Przykra sprawa .
:
No nie wiem czy nie będzie kłopotów z wymianą, ta wersja jest już niedostępna na stronie Ogólnie to wcześniej zauważyłem, że sekunda lekko skacze, (ale to Miyota przecież więc myślałem, że to normalne), koronka też jakaś chybotliwa i ciężko chodzi - W pomarańczce dla Tomka jest wszystko w porządku (moczyć się jednak boję bo nie mój). Jestem w szoku Tymbardziej, że prawie miesiąc czekałem na ten zegar ehhh
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks sekunda to skacze ale w chińskim klonie miyoty , w mojej nie skacze i koronka dobrze chodzi .
Rekompensata jakaś ci się Artego należy.
Rekompensata jakaś ci się Artego należy.
:
Odpowiedz do tematu
W moich Miyotach mi nic nie skacze
Poczekaj spokojnie na odpowiedź od Lexa. Na pewno znajdzie się jakieś rozwiązanie ..
Poczekaj spokojnie na odpowiedź od Lexa. Na pewno znajdzie się jakieś rozwiązanie ..