Wiec juz zdecydowale, biore brazowy jasny pasek od Kemmnera, a osobno dokupie cos granatowego lub w ten desen.
Jesli dzisiaj odpowie mi Roland na maila to zamawiam
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2011-05-02, 06:53, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2011-05-02, 06:53, w całości zmieniany 1 raz
:
Zgadzam się w 99 procentach, bo to o butach pozostaje poza moją świadomością.
Ale fakt, faktem, że niebieski pasek do zegarka z niebieskimi akcentami powoduje zlewanie się niebieskiego. Brązowy lepiej podkreśla niebieskie akcenty.
Kyle napisał/a: |
z brązu jednak nie rezygnuj. Niebieski pasek i niebieskie indeksy to połączenie bardzo bezpieczne, ale jeszcze bardziej nudne. Słabo będzie moim zdaniem wyglądało, jak założysz brązowe buty.Brązowy pasek podkreśla niebieski kolor wskazówek, a niebieski pasek powoduje, że wszystki się zlewa |
Zgadzam się w 99 procentach, bo to o butach pozostaje poza moją świadomością.
Ale fakt, faktem, że niebieski pasek do zegarka z niebieskimi akcentami powoduje zlewanie się niebieskiego. Brązowy lepiej podkreśla niebieskie akcenty.
:
Niby się też zgadzam, ale ja praktycznie nie noszę brązowych butów.
Więc i brązowe paski mi tak średnio pasują, chociaż faktycznie tu by też pasował ładnie.
Więc i brązowe paski mi tak średnio pasują, chociaż faktycznie tu by też pasował ładnie.
:
No dobrze Panowie, a zatem powiedzcie, ktory z tych brazow fajniejszy (wiem ze oba grubasne i z cwiekami, ale plan zaklada dokupienie paska i tak, wiec moze ktoregos z nich uzywac bede czasem przy tym zegarku, a moze przy innym)
Wiecej glosow bylo za zdjeciem numer 3, a jak ten jasny braz z ostatniego zdjecia?
Wiecej glosow bylo za zdjeciem numer 3, a jak ten jasny braz z ostatniego zdjecia?
:
to błąd, ale do poprawienia
Karolewskiej - absolutnie nie bierz żadnego z ćwiekami czy nitami!!! robią krzywdę pięknemu klasycznemu designowi tarczy. Poza tym gruby pasek zabije ten zegarek - ja próbowałem założyć s-32 od Redosa do mojego Zenka o grubości chyba 1,3 cm (42,5 średnica) i wyglądało to okropnie. To już lepiek kroko weź. Zegarek jest elegancki, klasyczny, i pasek nie może stanowić dysonansu, to nie desk diver czy b-uhr
Santino napisał/a: |
Niby się też zgadzam, ale ja praktycznie nie noszę brązowych butów.
|
to błąd, ale do poprawienia
Karolewskiej - absolutnie nie bierz żadnego z ćwiekami czy nitami!!! robią krzywdę pięknemu klasycznemu designowi tarczy. Poza tym gruby pasek zabije ten zegarek - ja próbowałem założyć s-32 od Redosa do mojego Zenka o grubości chyba 1,3 cm (42,5 średnica) i wyglądało to okropnie. To już lepiek kroko weź. Zegarek jest elegancki, klasyczny, i pasek nie może stanowić dysonansu, to nie desk diver czy b-uhr
:
No to czekam na maila z odpowiedzia od Kemmnera. Prosilem go, aby mi wyslal zdjecia Marine z roznymi paskami. Generalnie to wyglada rowniez fajnie, do garniaka, na tym czarnym pasku na pierwszym zdjeciu
:
Nie, no to oczywiste, że z nitami to tylko do pilota.
:
+1!
Kyle napisał/a: |
Karolewskiej - absolutnie nie bierz żadnego z ćwiekami czy nitami!!! |
Blaz napisał/a: |
Nie, no to oczywiste, że z nitami to tylko do pilota. |
+1!
:
Gratulacje!
: steinhart marine - alternatywa.
Hej,
przekonałem kumpla do zegarka mechanicznego, spodobał mu się wspomniany stenek.
Wiem, że Santino kiedyś zakładał podobny temat ale coś nie mogę znaleźć...
Zatem krótkie pytanie:
Czy istnieje jakaś ciekawa alternatywa dla tego zegarka? budżet to 2 - 2,5kPLN
wiem, że pomożecie... przekroczyć budżet
przekonałem kumpla do zegarka mechanicznego, spodobał mu się wspomniany stenek.
Wiem, że Santino kiedyś zakładał podobny temat ale coś nie mogę znaleźć...
Zatem krótkie pytanie:
Czy istnieje jakaś ciekawa alternatywa dla tego zegarka? budżet to 2 - 2,5kPLN
wiem, że pomożecie... przekroczyć budżet
Skate or die!
:
Scaliłem wątek.
:
Odpowiedz do tematu
no właśnie jak scaliłeś to od razu znalazłem, dzięki!
Skate or die!