Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2011-04-27, 11:25, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio na Allegro za 18 zeta taka poszła (mechanizm do czyszczenia + szkiełko do wymiany). Poza tym wydawała się w niezłym stanie. Nawet koronkę oryginalną miała
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2011-04-27, 11:25, w całości zmieniany 2 razy
:
Mam dwie takie i jedna jest planowana do "redukcji"
:
Kama fajna ale to chyba taki malec w okolicach 32mm co nie? Do kolekcji ale już raczej nie na rękę ,,, chyba że na Love Parade
Foch und Ch.
:
Dobra jest. Projekt poprawiania sobie humoru przy pomocy ruskiego złota zakończony pełnym sukcesem. Będę tu systematycznie wrzucał co zanabyłem. Dziękuje wszystkim za dobre rady oraz za te złe też.
Na początek taki sobie budzik. Działa ale brudny więc trafi do Mistrza Rosiaka.
Na początek taki sobie budzik. Działa ale brudny więc trafi do Mistrza Rosiaka.
Foch und Ch.
:
Cornavin pierwsza klasa
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
No właśnie najpierw polowałem na Poljota Signała z w złocie z tarczą i kupiłbym go gdyby mi akurat sieć nie zwariowała ale potem ustrzeliłem tego Cornavina i uważam, że to był lepszy wybór.
Czy to szkiełko to oryginalnie takie wysokie było? Podoba mnie się takie ale zastanawiam się czy to tak ma być.
Czy to szkiełko to oryginalnie takie wysokie było? Podoba mnie się takie ale zastanawiam się czy to tak ma być.
Foch und Ch.
:
Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-05-04, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
Tak, szkła w zegarkach z mechanizmem 2612 były wysokie. Wskazówki zajmują tu więcej miejsca jak w normalnym rusku. Między sekundnikiem a szkłem i tak zostawało sporo miejsca, ale te szkła oryginalnie były wysokie.
Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-05-04, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
:
dobrze że zauważyłeś Alamosie nie popatrzyłem na sekundnik - powinien być prosty bez grotu
:
Oooo dzięki. Jak znajdę to podmienię
Foch und Ch.
:
Wujku Kubo Świetny strzał
:
Odpowiedz do tematu
Fajny, bo wszystkie budziki są fajne