Odpowiedz do tematu
:
Ta tarcza mnie przeraża
Coraz bardziej skłaniam się ku Alpiniście...
Coraz bardziej skłaniam się ku Alpiniście...
:
Napisałem, że żarcik
A wkleiłem to zdjęcie, bo mi się koperta bardzo spodobała.
Mają też takie w pvd.
A sama tarcza - dpmyślam się, że srebrna ze szlifem słonecznym - imo ok.
Tylko te nadruki na niej to z kosmosu I tachymetr w zegarku bez chronografu - dla mnie bez sensu.
A wkleiłem to zdjęcie, bo mi się koperta bardzo spodobała.
Mają też takie w pvd.
A sama tarcza - dpmyślam się, że srebrna ze szlifem słonecznym - imo ok.
Tylko te nadruki na niej to z kosmosu I tachymetr w zegarku bez chronografu - dla mnie bez sensu.
:
Wychodzi na to, że z jasną tarczą?
:
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2011-05-06, 11:26, w całości zmieniany 1 raz
Marcomartin (Roscosmos) własnie takiego ściąga, w wersji czarnej- będę musiał obadać, na razie boję się takiej małej koperty, ale kto wie...
Jeśli o mnie chodzi to poszedłbym w zieloną tarczę, ze złotymi indeksami- wygląda zajebiście, ma niezwykłą kopertę i tarczę. Dekiel trochę biedny, ale co tam... Jednak najpierw przymiarka.
W ostateczności nowy Alpinista z zieloną tarczą wydaje się być również fajny i rozmiar ma już bardzo pode mnie
Eh, muszę jeszcze wkleić fotkę
Jeśli o mnie chodzi to poszedłbym w zieloną tarczę, ze złotymi indeksami- wygląda zajebiście, ma niezwykłą kopertę i tarczę. Dekiel trochę biedny, ale co tam... Jednak najpierw przymiarka.
W ostateczności nowy Alpinista z zieloną tarczą wydaje się być również fajny i rozmiar ma już bardzo pode mnie
Eh, muszę jeszcze wkleić fotkę
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2011-05-06, 11:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez rysio-ochodzki 2011-05-06, 17:37, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli miałbym mieć tyko jeden zegarek to właśnie to seiko.
Jak dla mnie wciąga inne nosem
Review: watchuseek
Jak dla mnie wciąga inne nosem
Review: watchuseek
Ostatnio zmieniony przez rysio-ochodzki 2011-05-06, 17:37, w całości zmieniany 1 raz
:
Tissot SeaStar 1000m, na WUS niedawno były dwie sztuki, w tym jedna biała .. Cena chyba ok. $450 za używkę w stanie idealnym.
:
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2011-05-07, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
Rysio- jestem równie bliski jak daleki "kliknięciu" tego zegarka... stylistyka rozkłada na łopatki inne, kolor tarczy przepiekny, no i te szczegóły koperty. Piękny zegarek, ale jeszcze obawiam się rozmiaru. Muszę dorwać do przymiarki od Marco czarną wersję.
Tomku- nie powiem, nie powiem- zaraz poszukam czegoś więcej na jego temat, bo już bezel mi się widzi Dzięki!
Edit- to jakiś starszy model, bo te nowe to kupa raczej a starszego nie potrafię znaleźć. Masz ref.?
Tomku- nie powiem, nie powiem- zaraz poszukam czegoś więcej na jego temat, bo już bezel mi się widzi Dzięki!
Edit- to jakiś starszy model, bo te nowe to kupa raczej a starszego nie potrafię znaleźć. Masz ref.?
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2011-05-07, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
:
Nowa Certina:
Uploaded with ImageShack.us
Macałem - zachorowałem. Choć może nie do końca jak First..
Uploaded with ImageShack.us
Macałem - zachorowałem. Choć może nie do końca jak First..
:
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2011-05-07, 15:26, w całości zmieniany 1 raz
Widziałem, widziałem- ładna, ale to już nie to, jak sam zresztą piszesz, co DS First...
Wyłowiłem ją jak szukałem ofert DS Firsta. Cena póki co nie zachęca, bo coś ok. 650EUR z tego co pamiętam. Być może spadnie jak już się upowszechni, bo to nowość póki co i jeszcze nawet niedostępna w PL. Świetna też jest wersja w tytanie, ma ładną, wpadającą w brąz tarczę. Fajny uniwersalny zegar Jeśli będzie okazja to podejdę na jakąś przymiarkę.
PS. Widziałeś ją może od d...eczki strony? Nie znalazłem żadnych zdjęć...
Wyłowiłem ją jak szukałem ofert DS Firsta. Cena póki co nie zachęca, bo coś ok. 650EUR z tego co pamiętam. Być może spadnie jak już się upowszechni, bo to nowość póki co i jeszcze nawet niedostępna w PL. Świetna też jest wersja w tytanie, ma ładną, wpadającą w brąz tarczę. Fajny uniwersalny zegar Jeśli będzie okazja to podejdę na jakąś przymiarkę.
PS. Widziałeś ją może od d...eczki strony? Nie znalazłem żadnych zdjęć...
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2011-05-07, 15:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Widziałem - lity dekiel z żółwiem - niestety nie "trójwymiarowym" jak w starych Cytrynkach, tylko grawer wklęsły...
:
TISSOT SEASTAR : T19.1.583.31
i w wersji blue
TUTAJ KLIK masz troszkę zdjęć i info o tym zegarku w wersji blue ze srebrnym bezelem (z tydzień temu był na WUS za $375 w stanie "igła"). To model już nie produkowany, więc tylko używka ..
EDYTA: cudo, gdybym nie kupił OS-a, brałbym ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-05-07, 16:34, w całości zmieniany 1 raz
Bibliotek@rz napisał/a: |
Tomku- nie powiem, nie powiem- zaraz poszukam czegoś więcej na jego temat, bo już bezel mi się widzi Dzięki! Edit- to jakiś starszy model, bo te nowe to kupa raczej a starszego nie potrafię znaleźć. Masz ref.? |
TISSOT SEASTAR : T19.1.583.31
i w wersji blue
TUTAJ KLIK masz troszkę zdjęć i info o tym zegarku w wersji blue ze srebrnym bezelem (z tydzień temu był na WUS za $375 w stanie "igła"). To model już nie produkowany, więc tylko używka ..
EDYTA: cudo, gdybym nie kupił OS-a, brałbym ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-05-07, 16:34, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Korba ma takiego Tissota