Odpowiedz do tematu
:
Dotąd u mnie nie stwierdzono Ale jeszcze raz dodam, że nieodfoliowywałem dokładnie
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Wybaczcie, ale nie mam aktualnie czym zrobić dobrego zdjęcia
Musicie uwierzyć Iksowi, ale w to, że nie stwierdzono u niego daltonizmu, to nie wierzcie
Musicie uwierzyć Iksowi, ale w to, że nie stwierdzono u niego daltonizmu, to nie wierzcie
:
no naprawdę mnie teraz dotkłeś
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
coś mi tu nie pasuje - czy może ktoś wreszcie wrzucić dobrą fotkę granatowej? bo coś mi się nie chce wierzyć ani iksowi ani smokowi, że taka istnieje.
Chociaż z drugiej strony tak samo myślałem o szaraku... no, ale Kuba dał dobre fotki i wszystko jasne. Teraz by się przydało zobaczyć porównawczą granatowej
Chociaż z drugiej strony tak samo myślałem o szaraku... no, ale Kuba dał dobre fotki i wszystko jasne. Teraz by się przydało zobaczyć porównawczą granatowej
Skate or die!
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-05-13, 09:05, w całości zmieniany 2 razy
Oj, były już gdzieś moje fotki, na których wyraźnie widać, że jest niebieski. Nie są rewelacyjne, ale nie tak złe żeby przekłamywać kolor tarczy. U jacksona też się ostatnio pojawiły w ofercie i w opisie jest wyraźnie "dark blue dial"
Tu są KLIK
a tu Jackson
Zresztą u Shaoyu są w ofercie obie wersje, dark blue i grey
Tu są KLIK
a tu Jackson
Zresztą u Shaoyu są w ofercie obie wersje, dark blue i grey
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-05-13, 09:05, w całości zmieniany 2 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2011-05-13, 09:17, w całości zmieniany 1 raz
wybacz iksu - ale tak samo wyglądają fotki forumowca bazy, która jest ona czarna!
to co wrzuciłeś to zwykły antyreflex i nawet jeśli tam jest granatowa tarcza to tego nie widać.
już lepiej trochę u Jacksona - ale też tylko na jednym zdjęciu, tak podobnie to wygląda. ogólnie to bliżej mu do szaraka.
a opisem bym się nie sugerował - bo ma np. takie kwiatki jak "cali sandwich dial", która jest płaska jak stół i do kanapki jej daleko.
najlepsze w takich wypadkach są fotki porównawcze jak Kubama dawał
to co wrzuciłeś to zwykły antyreflex i nawet jeśli tam jest granatowa tarcza to tego nie widać.
już lepiej trochę u Jacksona - ale też tylko na jednym zdjęciu, tak podobnie to wygląda. ogólnie to bliżej mu do szaraka.
a opisem bym się nie sugerował - bo ma np. takie kwiatki jak "cali sandwich dial", która jest płaska jak stół i do kanapki jej daleko.
najlepsze w takich wypadkach są fotki porównawcze jak Kubama dawał
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2011-05-13, 09:17, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
:
No to trzeba czekać na lepsze fotki , dla mnie to ona jest niebieska niezależnie od powłoki jaką pokryte jest szkiełko Szaraka nie miałem w ręku więc się nie wypowiadam, ale na zdjęciach Kubamy tarcza ewidentnie wygląda na szarą
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
No bo jest dość szaro-szarawo-szara ... moja i Jacksona. No bo moja jest od Jacksona
Foch und Ch.
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-05-13, 10:35, w całości zmieniany 1 raz
To jeszcze lepiej Dla mnie dalej ta na zdjęciach od Jacksona wygląda na niebieską, możecie mi wmawiać daltonizm nawet
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-05-13, 10:35, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
He he a nie mówiłem
Prezesso - bierz a nie zawiedziesz się! Kolor tarczy jest obłędny
Prezesso - bierz a nie zawiedziesz się! Kolor tarczy jest obłędny
:
na razie mam białą i mi wystarczy. ale drugi z kumpli, których próbuję zarazić jest tą wersją zajarany.
Tylko próbuję ustalić poprawny kolor, żeby nie było wtopy i żeby się nie zawiódł.
Tylko próbuję ustalić poprawny kolor, żeby nie było wtopy i żeby się nie zawiódł.
Skate or die!
:
Odpowiedz do tematu
Bardzo dobry wybór