Epos Passion for Poland
Odpowiedz do tematu

:
Z tym "no helium escapement valve" - to bEEf ma absolutną rację :!:
Warto napisać nawet jak czegoś nie ma :lol: :!:
Idąc dalej, można by Rolkowi podpowiedzieć, że można na wszystkich jeszcze pisać 'no tourbillion complication" :lol:

:
Oraz no chronograph, no repetier and no sense ;-)

:
o to to ostanie zwłaszcza :mrgreen:

:
Profani jestescie i tyle :mrgreen: . Napisy na Rolku to czesc szwajcarskiego dziedzictwa kulturowego. A Epos tez w koncu Swiss to sie chlopaki staraja.

A zegarek faktycznie bardzo fajny - zdjecia tez bardzo dobre. Co do faktury tarczy - moze wyszlaby wyrazniej przy zdjeciu z filtrem polaryzacyjnym (bo chyba (?) nie byl uzyty).

Woytec60
[Usunięty]
:
Fajne fotki :)
Zegarek oglądałem niedawno w Złotych Tarasach, jeszcze mieli jedną sztukę.
Jest ładny i dobrze wykonany tylko ten datownik nie przypadł mi do gustu. Dni tygodnia są zrobione różnymi czcionkami, wiem, w ten sposób wybrnięto z problemu długich, polskich nazw ale i tak trochę to razi.

:
Switzerland of Switzerland tak powinien mieć na tarczy ;)

:
Sliczny jest, czekalem kiedy go ktos wreszcie kupi :)

Gratulacje

:
Fajny ten kalendarz polski. Pierwszy raz taki wiedż :)

:
No ten to prawdziwy arystokrata wsród zegarków. Bardzo mi sie podoba. Szkoda tylko że drogi... :cry:

:
Pager napisał/a:
Fajny ten kalendarz polski. Pierwszy raz taki wiedż :)

Było tego trochę.
Sprowadzane za Gierka, Atlantice, Doxy i Omegi - to na pewno.

:
Ten Oposik jest bardzo fajny - lubię takie zegarki :) Mam nawet kwarcową Certinkę DS Podium w podobnej stylistyce (nawet mam dziś ją na łapce).
Niech się nosi !!!

PS. A fotki oczywiście pro :)

Ostatnio zmieniony przez CornCobbMan 2011-05-11, 08:32, w całości zmieniany 1 raz
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Elegancki - tak z lenistwa zapytam - ile ta przyjemność )bo się uczciwie przyznaję ze szukać mi się nie chce :P )

:
Na Allegro jakoś po 3,5 kafla widziałem. Na bazarku wystawiony był za 3 kafle. Ile zapłaciłem po negocjacjach? Raczej nie mogę odpowiedzieć, to już pytanie do Maro66. Będzie chciał to zdradzi. Nie będzie chciał nie napisze. Tak czy siak chyba obie strony były zadowolone :mrgreen:

Ostatnio zmieniony przez Tomir 2011-05-13, 15:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Dziękuję :) Interesowała mnie cena "wolnorynkowa" - ceny rzeczywiste w transakcjach z drugiej ręki traktuję jako sprawy międzu kupującym, sprzedającym, Bogiem a skarbowym jesli ten beczelnie raczy się przypieprzyć :P

Partyzant
[Usunięty]
:
widziałem na bazarku za 2k ten zegarek

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum