tak jak Łukasz mów dostarczę do niego do rąk własnych
Już ma wykrojony sklejony zostały tylko kosmetyka dziurki ale z opakowaniem takim ładnym pewnie się nie wyrobię bo jak u reszty kompletny brak czasu.
Tak trochę na szybko robię co mogę
Odpowiedz do tematu
:
Chcę poinformować, że doszły dziś paski od Łysego:
I od Auzy:
I od Auzy:
:
Blaz, nieśmiało zwrócę uwagę że to metalowe coś w kopercie, jedynie zabezpiecza faktyczne pudełeczko. Czarna czarność bardziej do mnie pasuje niż ten kawałek aluminium
:
A! Bo nie chciałem niczego popsuć.
:
NO!!! Bo już zaczynałem się martwić
perfekcja to tylko cel...
/Marcin
/Marcin
:
No to przykra sprawa wyszła dla mnie przynajmnej nie zdążyłem skończyć paska
Na czas głupia sprawa bo potrzebowałem jakieś 15 min ale się nie wyrobilem
Czekam na następna edycje
Pozdrawiam
Na czas głupia sprawa bo potrzebowałem jakieś 15 min ale się nie wyrobilem
Czekam na następna edycje
Pozdrawiam
Moje Paski - I76 Strap
http://www.facebook.com/p...192230654215902
http://www.facebook.com/p...192230654215902
:
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-05-25, 14:02, w całości zmieniany 1 raz
Jak wiecie konkurs paskowy miał odbyć się na zlocie. Z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że nie był to dobry pomysł. Głosowało 15 kumotrów. Jest to jakaś wymierna ilość osób trzeźwych na zlocie, choć nie do końca, bo 3 głosy są nieważne. Uwaga więc ważna! Jeśli piłeś - nie jedź! I nie bierz długopisu do rąk! Jak mam np. odczytać te dwa głosowania, hę?
Zauważcie, że ktoś tu oceniał pasek Igora, którego to paska na zlocie nie było!
Podsumowując: każdy mógł ocenić w skali 1-10 paski czterech kumotrów: Auzy, Stasia, Łysego i Pomysłownika. Oceniane były w trzech kategoriach: pomysł, wykonanie, funkcjonalność.
Wyniki:
Auza - pomysłowość 119 (na 120 możliwych), wykonanie 104, funkcjonalność 85. Total score 308
Stasiu - pomysłowość 98 (na 120 możliwych), wykonanie 118, funkcjonalność 104. Total score 320
Łysy - pomysłowość 97 (na 120 możliwych), wykonanie 109, funkcjonalność 111. Total score 317
Pomysłownik - pomysłowość 96 (na 120 możliwych), wykonanie 99, funkcjonalność 106. Total score 301
The winner is: Stasiu!
W poszczególnych kategoriach wygrali:
Pomysłowość - Auza
Wykonanie - Stasiu
Funkcjonalność - Łysy
Gratuluję wszystkim, którzy uczestniczyli i głosowali!
Zauważcie, że ktoś tu oceniał pasek Igora, którego to paska na zlocie nie było!
Podsumowując: każdy mógł ocenić w skali 1-10 paski czterech kumotrów: Auzy, Stasia, Łysego i Pomysłownika. Oceniane były w trzech kategoriach: pomysł, wykonanie, funkcjonalność.
Wyniki:
Auza - pomysłowość 119 (na 120 możliwych), wykonanie 104, funkcjonalność 85. Total score 308
Stasiu - pomysłowość 98 (na 120 możliwych), wykonanie 118, funkcjonalność 104. Total score 320
Łysy - pomysłowość 97 (na 120 możliwych), wykonanie 109, funkcjonalność 111. Total score 317
Pomysłownik - pomysłowość 96 (na 120 możliwych), wykonanie 99, funkcjonalność 106. Total score 301
The winner is: Stasiu!
W poszczególnych kategoriach wygrali:
Pomysłowość - Auza
Wykonanie - Stasiu
Funkcjonalność - Łysy
Gratuluję wszystkim, którzy uczestniczyli i głosowali!
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-05-25, 14:02, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
Ech pijaki, tak się nie wywiązać z obowiązku, wstyT
Ze względu na małą ilość uczestników grupy zostały połączone, a ze względu na mała aktywność kumotrów w głosowaniu zgierzowym liczba pkt w obu głosowaniach(ankieta i Zgierz) się nałoży tak wiec wszystko może się jeszcze zdarzyć.
Natomiast:
Nagroda za 1 miejsce: Rekinos pospolito 22
Nagroda za 2 miejsce: do wyboru Sum 24 lub 22
Nagroda za 3 miejsce : to czego nie wybierze osoba wyżej
Ze względu na małą ilość uczestników grupy zostały połączone, a ze względu na mała aktywność kumotrów w głosowaniu zgierzowym liczba pkt w obu głosowaniach(ankieta i Zgierz) się nałoży tak wiec wszystko może się jeszcze zdarzyć.
Natomiast:
Nagroda za 1 miejsce: Rekinos pospolito 22
Nagroda za 2 miejsce: do wyboru Sum 24 lub 22
Nagroda za 3 miejsce : to czego nie wybierze osoba wyżej
perfekcja to tylko cel...
/Marcin
/Marcin