Odpowiedz do tematu
:
Powiem krótko, małyyyyyyy
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
:
Fachowy zegarek.
Choc jak dla mnie pilot 39mm to ideał...chętnie bym swojego Archimede 42mm wymienił na takiego 39mm.
Choc jak dla mnie pilot 39mm to ideał...chętnie bym swojego Archimede 42mm wymienił na takiego 39mm.
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Pracuję na razie nad zwiększeniem obwodu nadgarstka. Powyżej 44 źle to wygląda jednak
zero8 napisał/a: |
Powiem krótko, małyyyyyyy |
Pracuję na razie nad zwiększeniem obwodu nadgarstka. Powyżej 44 źle to wygląda jednak
:
Jakoś optymalny przedział wg mojego gustu to 37-40 i ani mm dalej. 42 to tylko w nurasach, ale one poprzez bezel optycznie nie rażą jakoś.
:
Otóż to. Zależy też od nadgarstka, ale dla mnie optymalna wielkość pilota to 39-40 mm.
:
Dokładnie, dokładnie.
RadG napisał/a: |
Jakoś optymalny przedział wg mojego gustu to 37-40 i ani mm dalej. 42 to tylko w nurasach, ale one poprzez bezel optycznie nie rażą jakoś. |
Dokładnie, dokładnie.
:
ładny zegarek ale 37 mm to trochę za mało, mój Adriatica ma 44 mm i jest idealny
:
Ale on ma 42mm
Partyzant napisał/a: |
ładny zegarek ale 37 mm to trochę za mało, mój Adriatica ma 44 mm i jest idealny |
:
Partyzant się na Bazarek spieszy , pisze co popadnie , nie czyta nawet dokładnie tego, na co odpisuje ..
Odpowiedz do tematu
Cinek napisał/a: |
Ale on ma 42mm |
Partyzant się na Bazarek spieszy , pisze co popadnie , nie czyta nawet dokładnie tego, na co odpisuje ..