Z tym "no helium escapement valve" - to bEEf ma absolutną rację
Warto napisać nawet jak czegoś nie ma
Idąc dalej, można by Rolkowi podpowiedzieć, że można na wszystkich jeszcze pisać 'no tourbillion complication"
Odpowiedz do tematu
:
Oraz no chronograph, no repetier and no sense
:
Profani jestescie i tyle . Napisy na Rolku to czesc szwajcarskiego dziedzictwa kulturowego. A Epos tez w koncu Swiss to sie chlopaki staraja.
A zegarek faktycznie bardzo fajny - zdjecia tez bardzo dobre. Co do faktury tarczy - moze wyszlaby wyrazniej przy zdjeciu z filtrem polaryzacyjnym (bo chyba (?) nie byl uzyty).
A zegarek faktycznie bardzo fajny - zdjecia tez bardzo dobre. Co do faktury tarczy - moze wyszlaby wyrazniej przy zdjeciu z filtrem polaryzacyjnym (bo chyba (?) nie byl uzyty).
:
Fajne fotki
Zegarek oglądałem niedawno w Złotych Tarasach, jeszcze mieli jedną sztukę.
Jest ładny i dobrze wykonany tylko ten datownik nie przypadł mi do gustu. Dni tygodnia są zrobione różnymi czcionkami, wiem, w ten sposób wybrnięto z problemu długich, polskich nazw ale i tak trochę to razi.
Zegarek oglądałem niedawno w Złotych Tarasach, jeszcze mieli jedną sztukę.
Jest ładny i dobrze wykonany tylko ten datownik nie przypadł mi do gustu. Dni tygodnia są zrobione różnymi czcionkami, wiem, w ten sposób wybrnięto z problemu długich, polskich nazw ale i tak trochę to razi.
:
Fajny ten kalendarz polski. Pierwszy raz taki wiedż
:
No ten to prawdziwy arystokrata wsród zegarków. Bardzo mi sie podoba. Szkoda tylko że drogi...
:
Było tego trochę.
Sprowadzane za Gierka, Atlantice, Doxy i Omegi - to na pewno.
Pager napisał/a: |
Fajny ten kalendarz polski. Pierwszy raz taki wiedż |
Było tego trochę.
Sprowadzane za Gierka, Atlantice, Doxy i Omegi - to na pewno.
:
Ostatnio zmieniony przez CornCobbMan 2011-05-11, 08:32, w całości zmieniany 1 raz
Ten Oposik jest bardzo fajny - lubię takie zegarki Mam nawet kwarcową Certinkę DS Podium w podobnej stylistyce (nawet mam dziś ją na łapce).
Niech się nosi !!!
PS. A fotki oczywiście pro
Niech się nosi !!!
PS. A fotki oczywiście pro
Ostatnio zmieniony przez CornCobbMan 2011-05-11, 08:32, w całości zmieniany 1 raz
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Elegancki - tak z lenistwa zapytam - ile ta przyjemność )bo się uczciwie przyznaję ze szukać mi się nie chce )
:
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2011-05-13, 15:58, w całości zmieniany 1 raz
Na Allegro jakoś po 3,5 kafla widziałem. Na bazarku wystawiony był za 3 kafle. Ile zapłaciłem po negocjacjach? Raczej nie mogę odpowiedzieć, to już pytanie do Maro66. Będzie chciał to zdradzi. Nie będzie chciał nie napisze. Tak czy siak chyba obie strony były zadowolone
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2011-05-13, 15:58, w całości zmieniany 1 raz
:
Dziękuję Interesowała mnie cena "wolnorynkowa" - ceny rzeczywiste w transakcjach z drugiej ręki traktuję jako sprawy międzu kupującym, sprzedającym, Bogiem a skarbowym jesli ten beczelnie raczy się przypieprzyć
:
Odpowiedz do tematu
widziałem na bazarku za 2k ten zegarek