Odpowiedz do tematu
:
W raw,jak zawsze.I tam wygladaja elegancko.Tylko wlasnie po konwersji do JPG robia sie takie ujowe.
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Konwerter kiepski, artefakty jak mrówki - kup PSP albo coś.
J.
J.
:
Widzisz,tez mi nie podpasowal.Ja nie potrzebuje tam 99% funkcji,takie skrzywienie z kliszy jeszcze ; )
Jacek. napisał/a: |
Konwerter kiepski, artefakty jak mrówki - kup PSP albo coś.
J. |
Widzisz,tez mi nie podpasowal.Ja nie potrzebuje tam 99% funkcji,takie skrzywienie z kliszy jeszcze ; )
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Ostatnio zmieniony przez altec 2011-05-24, 21:03, w całości zmieniany 1 raz
jpeg nie powinien Ci aż tak szmacić,ja widzę wszystkie jako generalnie nieostre..do swoich też mam zastrzeżenia,ale np. Tessia u mnie są żyleta..
edit:
Twoje:
Moje:
Tessio:
sorry za off
edit:
Twoje:
Moje:
Tessio:
sorry za off
Ostatnio zmieniony przez altec 2011-05-24, 21:03, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-05-24, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
Ostrosc skupialem glownie na napisie submariner,nawet na jpg jest ostry.Ale cholera,w porownaniu do RAW to mydlo jest.W aparacie zyleta.
Czym konwertujesz?
Czym konwertujesz?
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-05-24, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Ja nie widzialem.
Ale submarinerowe inserty pomaranczowe chyba mozna kupic - te od 16610 powinny pasowac srednica.
Karolewskiej napisał/a: |
Panowie, a czy ten zegarek wystepuje z pomatanczowym bezelem? |
Ja nie widzialem.
Ale submarinerowe inserty pomaranczowe chyba mozna kupic - te od 16610 powinny pasowac srednica.
:
Dawno nie robiłem przeglądu freewarów - poszperaj, zwykle coś dobrego i prostego dawało się trafić.
BTW: testowałeś wtyczki do Irfan View? Sam jestem ciekaw...
J.
Janek napisał/a: |
Widzisz,tez mi nie podpasowal.Ja nie potrzebuje tam 99% funkcji,takie skrzywienie z kliszy jeszcze ; ) |
Dawno nie robiłem przeglądu freewarów - poszperaj, zwykle coś dobrego i prostego dawało się trafić.
BTW: testowałeś wtyczki do Irfan View? Sam jestem ciekaw...
J.
:
Nie testowalem
Idealem byloby cos na linuxa,ale watpie,zebym trafil cos sensownego podpadajacego w moje kryteria
Idealem byloby cos na linuxa,ale watpie,zebym trafil cos sensownego podpadajacego w moje kryteria
:
A ja sobie sciągnę Photoshopa (trial oczywiscie ) i porobie tutoriale, tak z nudów, moze się czegos naucze
:
Janek ,a wyślij mi na mail rawa tej fotki co wrzuciłem..zaraz Ci wyślę adres na PW..
:
Odpowiedz do tematu
Poszlo PW z linkiem : )