Odpowiedz do tematu
:
Kup sobie Alphę PO a za resztę zrób imprezę
:
chętnie wpadnę
Darecki napisał/a: |
Kup sobie Alphę PO a za resztę zrób imprezę |
chętnie wpadnę
:
Bierzesz pod uwagę Androida Octopus'a, albo Deep Blue kwarcowego?
:
Z tych dwóch wziąłbym Deep Blue. Z pobieznych obserwacji sztuki Jacobiego stwierdzam organoleptyczie, iz jest to poziom wykonania zbliizony do Seiko Monstera, przy czym ma równo nadrukowane indeksy, czym się od Monstera rózni Android przy nim wydaje się lekko siermiężny, ale dla niektórych to akurat nie jest wada
:
A ja bym wybrał Androida, bo mam, to świetny zegarek, idealnie pasuje do garnituru i do luźniejszego stroju.
:
+1.
ALAMO napisał/a: |
Z tych dwóch wziąłbym Deep Blue. Z pobieznych obserwacji sztuki Jacobiego stwierdzam organoleptyczie, iz jest to poziom wykonania zbliizony do Seiko Monstera, przy czym ma równo nadrukowane indeksy, czym się od Monstera rózni Android przy nim wydaje się lekko siermiężny, ale dla niektórych to akurat nie jest wada |
+1.
:
To Ty nie masz jeszcze Deep Blue?
Svedos napisał/a: |
A ja bym wybrał Androida, bo mam, to świetny zegarek, idealnie pasuje do garnituru i do luźniejszego stroju. |
To Ty nie masz jeszcze Deep Blue?
:
Ale ty się nie znasz na zegarkach
Svedos napisał/a: |
A ja bym wybrał Androida, bo mam, to świetny zegarek, idealnie pasuje do garnituru i do luźniejszego stroju. |
Ale ty się nie znasz na zegarkach
:
Sylwek, to nie wstyd
Skoro się nie znasz, to posłuchaj tych, którzy się znają: kup sobie Deep Blue
Skoro się nie znasz, to posłuchaj tych, którzy się znają: kup sobie Deep Blue
:
najpierw trzeba zanabyć odpowiednią wannę przecież...
Santino napisał/a: |
Sylwek, to nie wstyd
Skoro się nie znasz, to posłuchaj tych, którzy się znają: kup sobie Deep Blue |
najpierw trzeba zanabyć odpowiednią wannę przecież...
:
Ja tam w wannie nie używam, ale mam prysznic z dużym ciśnieniem
:
Odpowiedz do tematu
Androidy mi się nie podobają o Deep myślę już dłużej i chyba się zdecyduję ewentualnie Momentum