Bestia z głębin...
Odpowiedz do tematu

:
Ładna no i dodatkowe gratki za świetne zdjęcia.

:
Amfibie to świetne zegarki i tanie jak barszcz - za automat i WR200 2 stówy to jak darmo :!: Amfibia i Parnis w kategorii tego co dostajemy za tak małe pieniądze są zegarkami z najwyższej półki :grin:

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Dzięki, dzięki... :smile:

Karol dobrze prawi, z jednym ale: mniej, niż dwie stówy... :smile:

Szymek napisał/a:
Bardzo fajowski zestaw , jak się sprawuje w niej 2416b? :twisted:

Jak się sprawuje? Raczej poprawnie :grin: , bo prawdę mówiąc nie za często wyprowadzam swoją Amfę na spacery.

Ostatnio zmieniony przez Degustatorr Noir 2011-05-25, 22:26, w całości zmieniany 2 razy
:
niebieska wersja z tym paskiem jest swietna

:
Santino napisał/a:
Mnie tylko ten bezel jakoś nie leży.

Santino masz rację dlatego idzie do mnie bezel od starej sześciokątnej amfibi, tak jak ma zrobione Szymek w swoim niebieskim nurku.

Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Mnie też bardziej odpowiadały bezele w starszych Amfibiach, ale ten nie jest moim zdaniem taki tragiczny.

:
Aronus napisał/a:
idzie do mnie bezel od starej sześciokątnej amfibi

I to jest słuszna koncepcja!

:
Hmm...
Do tej pory byłem przekonany, że nie potrzebuję amfy, ale chyba zmieniłem zdanie :)

Pozdrawiam
Lastrad
:
:idea:
Jakbyśmy se walnęli Amfy z AVIĄ?

J.

:
Jacek. napisał/a:

U mnie tylko AVIA-W stoi :(

Pozdrawiam
Lastrad
:
Cześć Tomku ;)
Ależ ona jest niebieska, prawdziwy błękit mocnego lata :)
Fajna, chyba sobie kupię jedną taką Amfibie do kolekcji, nawet jak mam jej nie nosić, chyba mieć by trzeba takiego klasyka. Tylko co rusz co znajdę, to ma jakieś dziwne rysunki na tarczy, co średnio mi się podoba - jakieś nurki, statki, etc...

hrg.pl
:
lastrad napisał/a:
Jacek. napisał/a:

U mnie tylko AVIA-W stoi :(

Antena ta sama co w AVII-CM - charakterystyczna.

J.

Spam
[Usunięty]
:
Kolor trafiony :twisted:

Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Trafiony, jeszcze nie zatopiony... :cool:

split napisał/a:
Cześć Tomku ;)
Ależ ona jest niebieska, prawdziwy błękit mocnego lata :)
Fajna, chyba sobie kupię jedną taką Amfibie do kolekcji, nawet jak mam jej nie nosić, chyba mieć by trzeba takiego klasyka. Tylko co rusz co znajdę, to ma jakieś dziwne rysunki na tarczy, co średnio mi się podoba - jakieś nurki, statki, etc...

Cześć Dominik :smile: . Amfibię bierz śmiało, pieniądze niewielkie, a zegar sympatyczny. Tylko z pewnego źródła trzeba nabyć.

Ostatnio zmieniony przez Degustatorr Noir 2011-05-29, 14:17, w całości zmieniany 1 raz
:
A jakie znasz pewne źródła :?:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum