Odpowiedz do tematu
:
Mnie też się czarny bardziej widzi.
:
Korolu - czarny i już.
:
bierz parkę !
:
+1
Wiadomo. parami chowają się najlepiej
bachus napisał/a: |
bierz parkę ! |
+1
Wiadomo. parami chowają się najlepiej
:
Karol, zdecydowanie czarny. Zresztą już na zlocie uzgodniliśmy że ten X-wind to świetny wybór
:
Karol, ten temat to chyba dla żartu założyłeś i po to żeby melepety miały kolejne miejsce do spamowania
Bierz czarnucha, przecież wiesz że to przeznaczenie i jedyny słuszny wybór!
Bierz czarnucha, przecież wiesz że to przeznaczenie i jedyny słuszny wybór!
:
Hmmm, a ja nie wiem czy jednak nie biały. Chociaż oba całkiem fajne. Dla mnie jednak lepiej wyglądał by na pachu
:
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
Karol Kłósek, pier... dziel system i zostań Ninja. Bierz oba
Zapraszam na bloga z kolekcją moich starych zegarków.
www.mechanicznezegarki.pl lub www.starezegarki.blogspot.com
:
Jaki ten czarny jest świetny!!!
Kurde kto kupi mało przepitą nerkę ew wątroba gratis
Kurde kto kupi mało przepitą nerkę ew wątroba gratis
:
Takiego soczystego Suba!Spelnij swoje marzenia,Karol.
Rudolf napisał/a: |
nie kupuj X-winda ... zbieraj na Rolexa |
Takiego soczystego Suba!Spelnij swoje marzenia,Karol.
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Odpowiedz do tematu
Gdyby tak na jakiejś plaży w Egipcie leżał sobie taki Rolex to nie pogardziłbym Odkręciłbym dekiel, odkurzaczem wyssał czerwony pył i wystawił na allegro z hfytliwym opisem
Z Hamiltonem, sprawa cały czas rozgrywa się o to, że białego nie widziałem na żywo. Niech no ktoś kupi białego, obejrzę sobie i wtedy wybiorę
Czarny jest świetny i to nie ulega wątpliwości, ale jestem ciekawy jakby biały prezentował się na żywo. Wujek google nie pokazuje za dużo rzeczywistych zdjęć jasnych X-windów. Wie może ktoś bardziej wtajemniczony, czy kolor tarczy jasnego X-winda to jednolity biały, czy trochę wpada w srebrno-metaliczny
Z Hamiltonem, sprawa cały czas rozgrywa się o to, że białego nie widziałem na żywo. Niech no ktoś kupi białego, obejrzę sobie i wtedy wybiorę
Czarny jest świetny i to nie ulega wątpliwości, ale jestem ciekawy jakby biały prezentował się na żywo. Wujek google nie pokazuje za dużo rzeczywistych zdjęć jasnych X-windów. Wie może ktoś bardziej wtajemniczony, czy kolor tarczy jasnego X-winda to jednolity biały, czy trochę wpada w srebrno-metaliczny
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!