Odpowiedz do tematu
:
Tez tak mialem.
Przeszlo mi
Uploaded with ImageShack.us
Maxio napisał/a: |
...flight, a miałeś go na łapie? Mnie tez rozmiar przerażał dopóki nie przymierzyłem. Ten zegarek świetnie leży na łapie. |
Tez tak mialem.
Przeszlo mi
Uploaded with ImageShack.us
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
...czyli wszystkie gwiazdy na niebie wskazują, że BigMak wcale nie jest taki duży na jakiego wygląda...
:
Raczej, ze "duzy/maly" to rzecz wzgledna
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
:
zartujecie chyba z tą jego wielkością. Przeca to zwykły, męski zegarek jest.
:
...Svedos, to kiedy zakupujesz sobie takowego
:
1. Bo rolkowaty
2. Bo ma zoo na tarczy
Ja też ta myślę
Blaz napisał/a: |
Do Maka i BigMaka nigdy nie mogłem się przekonać... |
1. Bo rolkowaty
2. Bo ma zoo na tarczy
Ja też ta myślę
:
Bo zoo tak, ale do Rolexa... To nawet nie to... Po prostu jest mi kompletnie obojętny. Żaden w nim detal nie przyciąga mojej uwagi...
:
Na żywo - wykończenia koperty mi się podobają.
:
To prawda, koperta jest fajnie wykończona. Jak by się jeszcze czegoś na siłę czepiać, to dekiel mógłby być ciekawszy, no ale nie można mieć wszystkiego...
A co do rozmiaru - czasem nie tyle istotny jest obwód nadgarstka, co jego szerokość - jeżeli nadgarstek nie jest wąski, a ma nawet niewielki obwód - spokojnie przyjmie Big Mako.
A co do rozmiaru - czasem nie tyle istotny jest obwód nadgarstka, co jego szerokość - jeżeli nadgarstek nie jest wąski, a ma nawet niewielki obwód - spokojnie przyjmie Big Mako.
:
powiadam Wam po raz kolejny. To zacny zegarek jest. Za niecałe 500 zł moim zdaniem to jedna z najciekawszych propozycji.
:
Odpowiedz do tematu
Tak, BigMak i Potwór to propozycje, z których grzech nie skorzystać w tym budżecie. Dorzuciłbym jeszcze Wodołaza na Mołni, choć ostatnio coś podrożały... Zwykłe Mako też można tu dodać.