Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Ghostdog 2011-06-06, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
Bierz oba nie będzie problemu z wyborem
Ostatnio zmieniony przez Ghostdog 2011-06-06, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-06-06, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
A da się kupić Orcę bez Barbie?
J.
J.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-06-06, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
:
Orca. Już nie robią, a szkoda. W dodatku Eco-Drive.
:
A są jakieś Eko-Drive bez blink-blink i wensza???
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Uważam że wyniki glosowania zostały sfalszowane przez tajna grupę zakamuflowanych sprzedawców wanien, i domagam się jego unieważnienia
:
Bo za przeproszeniem Orca to nie jest model, który mógłby cokolwiek wygrać.
:
No raczej!
bow napisał/a: |
A są jakieś Eko-Drive bez blink-blink i wensza??? |
No raczej!
:
wiadomo, to jest pod ciągłą obserwacją.
Santino napisał/a: | ||
No raczej! Obrazek |
wiadomo, to jest pod ciągłą obserwacją.
:
w 100% sie zgadzam.
Tomek napisał/a: |
Miałem Orcę - sprzedałem. Tego zegarka nie czuć na ręku. Jego tam nie ma. Jeśli lubisz czuć, że nosisz coś na ręku - nie kupuj Orki. Dołóż trochę i kup Ecozillę . Jeśli jednak Orca wygra - nie kupuj czarnej, tylko niebieską. Czarna nie ma tego uroku, co niebieska, miałem obie jednocześnie w ręku - blue bije black na głowę.
Bierz Aqualunga .. Na bransie z watchadoo wygląda jak rasowy deep diver, taki kawał żelastwa, zajeb....o żelastwa. Orka przy nim wygląda jak plastikowy, za przeproszeniem, Swatch .. Tylko żeby się o tym przekonać - trzeba ją kupić. W realu Orca sporo dla mnie straciła, a początkowo byłem nią zachwycony. |
w 100% sie zgadzam.
:
No ja mam ochotę na Orkę, podoba mi się ten zegar, ale w realu jej nie widziałem i tu jest mały problem.
:
Trochę cudak, moim zdaniem.
:
Powiem tak, chorowałem na ten model dopóki na spotkaniu klubowym nie obejrzałem orki Tomka. Przeszło mi od razu. Może to wina uszu-są niewspółmiernie wąskie w stosunku do koperty. jak koledzy pisali żadnego innego paska poza guma firmowa nie założysz, no chyba że bedzie zabawa w wycinanie ale moim zdaniem i tak pasek okaże się za delikatny.
co do jakości gum w citkach to w ecozilli jest tragiczna. Nie da się tego nosić
co do jakości gum w citkach to w ecozilli jest tragiczna. Nie da się tego nosić
:
Ale do Ecozilli są adaptery, do Orki nie ..
Odpowiedz do tematu
olek napisał/a: |
co do jakości gum w citkach to w ecozilli jest tragiczna. Nie da się tego nosić |
Ale do Ecozilli są adaptery, do Orki nie ..