Zegarki po przejsciach
Odpowiedz do tematu

:
Dwie cegły instalować w takim celu?
Do prostej to ja mam FastStone :)

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Ja też używam FastStone i bardzom zadowolony, jak na moje skromne potrzeby wystarczy.

:
Jeszcze jedno zrobilem na szybko ; )
Tym razem nie trupek,ale kilmat podobny ;)

Podoba sie? ; )
tutaj link do pelnej rozdzialki,jakby ktos chcial na tapete.Mam tylko jedna prosbe.Moglibyscie napisac o tym,ze uzyliscie mojego zdjecia?Byloby mi milo uslyszec,ze komus moje fotki podobaja sie na tyle,zeby ozdobil nimi pulpit ;)
http://imageshack.us/g/707/img90811q.jpg/

Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-06-09, 23:37, w całości zmieniany 1 raz
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Janek, ostanie zdjęcie świetne :roll: Poszło na tapetę.

Dawaj więcej takich... :smile:

:
Omege mam jedna :mrgreen:
Ale postaram sie cos jeszcze wykombinowac ;)

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Może jakaś stara Eterna, albo Longines? Enicar też byłby mile widziany... :razz: :smile:

:
Brak wszystkich trzech ; )
Ale nie boj zaby,vintage Ci u nas dostatek,cos sie znajdzie ; )

:
Janek - wielkie graty, z przyjemnością oglądam kolejne galerie - pomysł wykonanie super!, Co do obróbki to jednak polecałbym PS CS5 - nie ma równych :wink:

:
pomyslownik napisał/a:
Janek - wielkie graty, z przyjemnością oglądam kolejne galerie - pomysł wykonanie super!, Co do obróbki to jednak polecałbym PS CS5 - nie ma równych :wink:

Zbyt duzy poziom skomplikowania i zdecydowanie za duzo opcji ; )
Ja sie przerzucilem z kliszy niedawno, nie obczajam jeszcze zbyt duzo obrobki. ;)

:
fantastyczne zdjęcia,zrób z seiko to co z omegą to jest nakładane logo :mrgreen: jeszcze raz gratulacje

:
Janek - dobre zdjęcie nie wymaga obróbki i bez niej się obroni, miałem nauczyciela od foto który pracował komercyjnie jako gość od packshotów i sesji modowych - czasami go wzywali w ostatniej chwili bo graficy się nie wyrabiali i po prostu potrzebna była dobra fotka 1:1 - bez żadnej obróbki. Co ciekawe jako pierwszy w Polsce zrobił zdjęcie hektar powierzchni - na gigantycznym bannerze zakrywającym Zamek Królewski podczas remontu kilka ładnych lat temu.

Ale samego PS'a warto znać zawsze się przydaje - zaczynałem od wersji PS 7, potem kolejno przez wszystkie a teraz CS5 - to jest bajka - ale to no inną opowieść.

A Foty super - raz jeszcze to powiem - choć (nie wiem czy to możliwe przy Twoim typie :wink: ) fajnie było by zobaczyć opcje w biel i jasność zanikające.

A.

:
pomyslownik napisał/a:
Janek - dobre zdjęcie nie wymaga obróbki i bez niej się obroni, miałem nauczyciela od foto który pracował komercyjnie jako gość od packshotów i sesji modowych - czasami go wzywali w ostatniej chwili bo graficy się nie wyrabiali i po prostu potrzebna była dobra fotka 1:1 - bez żadnej obróbki. Co ciekawe jako pierwszy w Polsce zrobił zdjęcie hektar powierzchni - na gigantycznym bannerze zakrywającym Zamek Królewski podczas remontu kilka ładnych lat temu.

Ale samego PS'a warto znać zawsze się przydaje - zaczynałem od wersji PS 7, potem kolejno przez wszystkie a teraz CS5 - to jest bajka - ale to no inną opowieść.

A Foty super - raz jeszcze to powiem - choć (nie wiem czy to możliwe przy Twoim typie :wink: ) fajnie było by zobaczyć opcje w biel i jasność zanikające.

A.

W bieli bym cos sprobowal,ale musialbym ostro wyczyscic sensor w aparacie,bo nie ma opcji automatycznego czyszczenia w 20D ; )
Oprocz tego ja lubie ten mhrok,no :mrgreen:
A co do obrobki to prawda.Jak robilem na kliszy to bylo albo dobre albo zle zdjecie (wiecej tych drugich) - nie bylo czegos co jest srednie i moze byc fajne ; )

:
Cytat:
Oprocz tego ja lubie ten mhrok,no :mrgreen:
A co do obrobki to prawda.Jak robilem na kliszy to bylo albo dobre albo zle zdjecie (wiecej tych drugich) - nie bylo czegos co jest srednie i moze byc fajne ; )

No właśnie - jesteś człowiekiem mhroku i niech tak będzie :wink:

A z kliszą - świetnie to ująłeś - tak właśnie jest, dopiero przy sztuczkach postprodukcji właściwie każde zdjęcie może być do przyjęcia, ale stara szkoła robienia na kliszy uczy patrzeć na świat - bawiłes się w ciemni ?

:
Nie powiekszalem na papier,ale wywolalem pare swoich klisz w koreksie ; )

:
Aaa czyli najbardziej dramatyczny moment całego procesu.

Pogadamy jeszcze, spadam bo jutro robota czeka.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum