Odpowiedz do tematu
:
No to Korba wstępnie mogę Ci już pogratulować, co niniejszym czynię! To świetny zegarek I rozmiar ma stosowny.
:
No dzięki, dzięki Może juz w poniedziałek się pochwalę.
Gadałem ze sprzedawcą przez tel. Sensowny facio, ma pojęcie o zegarkach, ma ich tez trochę, więc jest nadzieja, że nie wsadzi mnie na mine.
Gadałem ze sprzedawcą przez tel. Sensowny facio, ma pojęcie o zegarkach, ma ich tez trochę, więc jest nadzieja, że nie wsadzi mnie na mine.
:
Nie moja bajka, ale niech się nosi
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
A co? Współczynnik unikalności za niski?
bow napisał/a: |
Nie moja bajka, ale niech się nosi |
A co? Współczynnik unikalności za niski?
:
Jak nie, jak tak
Tomek napisał/a: | ||
A co? Współczynnik unikalności za niski? |
Jak nie, jak tak
:
Ja gustuję w męskich, a ten trąci mi metroseksulanością.
No i to kwalita, a jam niegodny kwality nosić
No i to kwalita, a jam niegodny kwality nosić
:
To prawda, patrząc na Twój nadgarstek z Ziemi - gołym okiem jakości nie widać .. Lornetka potrzebna. To po co nosić?
bow napisał/a: |
No i to kwalita, a jam niegodny kwality nosić |
To prawda, patrząc na Twój nadgarstek z Ziemi - gołym okiem jakości nie widać .. Lornetka potrzebna. To po co nosić?
:
Właśnie!!! Kwalitę mus być widać!!!
:
Kwalita nie może bujać w obłokach, tylko twardo stać na ziemi!!!
:
Ja tam zadowolony jestem, że nie ma dziury w deklu. Przejadły mi się. Wole ładny grawer na pełnym deklu niz szybe.
On nie jest metrosexualny. On jest męski!! Może nie mega-tool-watch, ale taki trochę garniturowy diver mi się podoba nawet. Pochwalę się jak obmacam. A tymczasem dzięki Wszystkim za rady i porady.
On nie jest metrosexualny. On jest męski!! Może nie mega-tool-watch, ale taki trochę garniturowy diver mi się podoba nawet. Pochwalę się jak obmacam. A tymczasem dzięki Wszystkim za rady i porady.
:
Grawer to moja największa słabość. Szczególnie na deklu
:
Odpowiedz do tematu
X-Wind na coś takiego?