Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez zardz 2011-06-12, 10:32, w całości zmieniany 1 raz
Alamo- Jesteś chyba troszkę uprzedzony Akurat kutafon- w/g mnie - jest super, i zabraniam źle o nim mówić zardz
Ostatnio zmieniony przez zardz 2011-06-12, 10:32, w całości zmieniany 1 raz
Reservoir dogs ...
:
Oczywiście że jestem Serdecznie nie cierpie produktów robionych tylko po to, żeby 'z daleka było klalitę widać' Tego jeszcze ratuje mechanizm, bo z kolei co in hause to in hause, jakby to zapakowali w kopertę z ladną koroką brevetowską, to byłby to całkiem fajny kandydat w budżecie do 5000 zł
zardz napisał/a: |
Alamo- Jesteś chyba troszkę uprzedzony Akurat kutafon- w/g mnie - jest super, i zabraniam źle o nim mówić zardz |
Oczywiście że jestem Serdecznie nie cierpie produktów robionych tylko po to, żeby 'z daleka było klalitę widać' Tego jeszcze ratuje mechanizm, bo z kolei co in hause to in hause, jakby to zapakowali w kopertę z ladną koroką brevetowską, to byłby to całkiem fajny kandydat w budżecie do 5000 zł
:
Fajny zegar, jeden z fajniejszych w ofercie Pama. A patent z rezerwą chodu i jej lokalizacja mnie pasuje...
Świetne foty Michał, tak trzymaj.
Świetne foty Michał, tak trzymaj.
:
Góra 5000 zł.
ALAMO napisał/a: | ||
Tego jeszcze ratuje mechanizm, bo z kolei co in hause to in hause, jakby to zapakowali w kopertę z ladną koroką brevetowską, to byłby to całkiem fajny kandydat w budżecie do 5000 zł |
Góra 5000 zł.
:
tą?
jslanina napisał/a: |
carlito, - po tym jak pooglądałem twoje fotki normalnie aż se marynke kliknąłem . Kawał pięknego metalu... |
tą?
Segoy
:
Dzięki Tomek za pochwałke jeżeli chodzi o zdjęcia. Co do samego zegarka, to miałem poczekać na 233, ale niestety musiałbym dość długo czekać na ten model, co nie było mi na ręke i odpuściłem (co nie znaczy, że do niego nie wróce ). Pozniej w oko wpadł mi złoty Radiomir 231, ale z kolei jego z głowy mi wybiła moja dziopa, i słusznie, bo jest to zegarek typowo do garnituru, a tego ubieram od święta. W każdym razie tak jestem zafascynowany tymi zegarkami, że powoli przymierzam się do kolejnego pama...
Ostatnio zmieniony przez carlito 2011-06-12, 17:57, w całości zmieniany 2 razy
DegustatorrMrro napisał/a: |
Fajny zegar, jeden z fajniejszych w ofercie Pama. A patent z rezerwą chodu i jej lokalizacja mnie pasuje...
|
Dzięki Tomek za pochwałke jeżeli chodzi o zdjęcia. Co do samego zegarka, to miałem poczekać na 233, ale niestety musiałbym dość długo czekać na ten model, co nie było mi na ręke i odpuściłem (co nie znaczy, że do niego nie wróce ). Pozniej w oko wpadł mi złoty Radiomir 231, ale z kolei jego z głowy mi wybiła moja dziopa, i słusznie, bo jest to zegarek typowo do garnituru, a tego ubieram od święta. W każdym razie tak jestem zafascynowany tymi zegarkami, że powoli przymierzam się do kolejnego pama...
Ostatnio zmieniony przez carlito 2011-06-12, 17:57, w całości zmieniany 2 razy
:
Świetne foty Carlito , no i sam sikor ma charakter
"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
:
ładna, gratuluję choć gdybym miał kiedyś kupić pama to tylko 210
:
In IWuc, o ile pamiętam.
Och, to nie pierwszy ani ostatni kutafon, co nabrał waloru tradycji...
J.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-06-12, 21:03, w całości zmieniany 1 raz
ALAMO napisał/a: |
Tego jeszcze ratuje mechanizm, bo z kolei co in hause to in hause, |
In IWuc, o ile pamiętam.
Cytat: |
obleśnym kutafonem |
Och, to nie pierwszy ani ostatni kutafon, co nabrał waloru tradycji...
J.
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-06-12, 21:03, w całości zmieniany 1 raz
:
Ano ten już nie. Ten jest full in da Panerai haus.
Jacek. napisał/a: |
In IWuc, o ile pamiętam. J. |
Ano ten już nie. Ten jest full in da Panerai haus.
Foch und Ch.
:
Ale ja tak, psem pana, specjalnie "na górkę", żeby nie było że jestem uprzedzony, bo bardzo jestem In hałs normalnie, całym ryjem, z przeproszeniem. Cały trust go inhałsował
Jacek. napisał/a: |
In IWuc, o ile pamiętam. |
Ale ja tak, psem pana, specjalnie "na górkę", żeby nie było że jestem uprzedzony, bo bardzo jestem In hałs normalnie, całym ryjem, z przeproszeniem. Cały trust go inhałsował
:
Tyz odkrycie
J.
J.
:
Odpowiedz do tematu
Te, po markietyngu, czy tam innym zazrzędzaniu
J.
J.