Officine Panerai
Odpowiedz do tematu

:
Alamo- Jesteś chyba troszkę uprzedzony :razz: :smile: Akurat kutafon- w/g mnie - jest super, i zabraniam źle o nim mówić :!: zardz

Ostatnio zmieniony przez zardz 2011-06-12, 10:32, w całości zmieniany 1 raz
Reservoir dogs ...
:
zardz napisał/a:
Alamo- Jesteś chyba troszkę uprzedzony :razz: :smile: Akurat kutafon- w/g mnie - jest super, i zabraniam źle o nim mówić :!: zardz

Oczywiście że jestem :lol: Serdecznie nie cierpie produktów robionych tylko po to, żeby 'z daleka było klalitę widać' :-) Tego jeszcze ratuje mechanizm, bo z kolei co in hause to in hause, jakby to zapakowali w kopertę z ladną koroką brevetowską, to byłby to całkiem fajny kandydat w budżecie do 5000 zł :-)

Degustatorr Noir
[Usunięty]
:
Fajny zegar, jeden z fajniejszych w ofercie Pama. A patent z rezerwą chodu i jej lokalizacja mnie pasuje... :smile:

Świetne foty Michał, tak trzymaj.

Blaz
[Usunięty]
:
ALAMO napisał/a:
zardz napisał/a:

Tego jeszcze ratuje mechanizm, bo z kolei co in hause to in hause, jakby to zapakowali w kopertę z ladną koroką brevetowską, to byłby to całkiem fajny kandydat w budżecie do 5000 zł :-)

Góra 5000 zł. :mrgreen:

:
Się czepiają melepety, zegarek jak zegarek, fajny i tyle, reszta to tylko punkt widzenia.

:
jslanina napisał/a:
carlito, - po tym jak pooglądałem twoje fotki normalnie aż se marynke kliknąłem :mrgreen: . Kawał pięknego metalu...

tą?

:lol:

Segoy
carlito
[Usunięty]
:
DegustatorrMrro napisał/a:
Fajny zegar, jeden z fajniejszych w ofercie Pama. A patent z rezerwą chodu i jej lokalizacja mnie pasuje... :smile:

Dzięki Tomek za pochwałke jeżeli chodzi o zdjęcia. Co do samego zegarka, to miałem poczekać na 233, ale niestety musiałbym dość długo czekać na ten model, co nie było mi na ręke i odpuściłem (co nie znaczy, że do niego nie wróce :) ). Pozniej w oko wpadł mi złoty Radiomir 231, ale z kolei jego z głowy mi wybiła moja dziopa, i słusznie, bo jest to zegarek typowo do garnituru, a tego ubieram od święta. W każdym razie tak jestem zafascynowany tymi zegarkami, że powoli przymierzam się do kolejnego pama...

Ostatnio zmieniony przez carlito 2011-06-12, 17:57, w całości zmieniany 2 razy
:
Świetne foty Carlito , no i sam sikor ma charakter :wink:

"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
:
ładna, gratuluję choć gdybym miał kiedyś kupić pama to tylko 210 :)

:
ALAMO napisał/a:
Tego jeszcze ratuje mechanizm, bo z kolei co in hause to in hause,

In IWuc, o ile pamiętam.

Cytat:
obleśnym kutafonem

Och, to nie pierwszy ani ostatni kutafon, co nabrał waloru tradycji... :wink:

J.

Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-06-12, 21:03, w całości zmieniany 1 raz
:
Jacek. napisał/a:

In IWuc, o ile pamiętam.
J.

Ano ten już nie. Ten jest full in da Panerai haus. :cool:

Foch und Ch.
:
Jacek. napisał/a:
In IWuc, o ile pamiętam.

Ale ja tak, psem pana, specjalnie "na górkę", żeby nie było że jestem uprzedzony, bo bardzo jestem :lol: In hałs normalnie, całym ryjem, z przeproszeniem. Cały trust go inhałsował :lol:

:
:roll: Tyz odkrycie :smile:

J.

:
Wykształciuch :twisted: ...

:
Te, po markietyngu, czy tam innym zazrzędzaniu :razz:

J. :mrgreen:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum