Odpowiedz do tematu
:
O ile kojarzę to on ani chybi motórem jeździ a nie metrem
:
Jest, jest!! Dojechał przed chwilą.
I... Jestem zadowolny jednak Powiem Wam,że na żywo prezentuje się dużo lepiej niz na jakiejkolwiek fotce. Jakość wykonania powala. Mnóstwo drobnych ''smaczków'' Bransoleta mega panzer, 5mm grubości, full stal, skręcana. Na bransolecie waży chyba z pół kilo. To naprawde kawał zegara.
Więcej fotek i jakas recka wkrótce. Na razie jestem w pracy.
I... Jestem zadowolny jednak Powiem Wam,że na żywo prezentuje się dużo lepiej niz na jakiejkolwiek fotce. Jakość wykonania powala. Mnóstwo drobnych ''smaczków'' Bransoleta mega panzer, 5mm grubości, full stal, skręcana. Na bransolecie waży chyba z pół kilo. To naprawde kawał zegara.
Więcej fotek i jakas recka wkrótce. Na razie jestem w pracy.
:
No to na gorąco- WIELKIE graty! Świetny zegarek, cieszę się że go kupiłeś. Rzeczywiście na zdjęciach nie wygląda na wielkiego kloca, ale dobrze że się nim okazał
:
Kapitalny zegar!
Muszę to napisać: z liścia ci się należy .
Krzysiek Ward dawniej Łukasza teraz chyba ma go Santino też cholernie podobuje mi się.
Muszę to napisać: z liścia ci się należy .
Krzysiek Ward dawniej Łukasza teraz chyba ma go Santino też cholernie podobuje mi się.
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
No to dobrze Korba, ważne, że jestPanbardzozadowolony .
Graty, niech się nosi ..
Ale na tool watcha to mi nie bardzo wygląda ..
Graty, niech się nosi ..
Ale na tool watcha to mi nie bardzo wygląda ..
:
No gratulacje Korba, niech się nosi. Rzadko spotykany, więc zdecydowanie zasługuje na jakąś recenzję z fotami na forum
:
Taka garnitura
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Mój Ci on
Korba - już gdzieś pisałem - wal się za niego!
Odpowiedz do tematu
Jacobi napisał/a: |
Krzysiek Ward dawniej Łukasza teraz chyba ma go Santino też cholernie podobuje mi się. |
Mój Ci on
Korba - już gdzieś pisałem - wal się za niego!